chlazeni 1.8

• Line
    tak je to pumpou.Rozvody i pumpu mam doma na stole.skoda jen ze to nevydrzelo ty 4 dny nez sem to chtel menit :(
  • LUKE 1.8 H8C
    Proto je dobry hned s rozvody vymenit i vodni pumpu, protoze ta pumpa uz dalsich 80tis. km nevydrzi a pak je to moc financi navic.
  • ZdenysM.L.
    Vaří to když stojíš?Blbě se ti to chladí když jedeš?Je cca půlka chladiče studená?Ta vrchní hadice je teplá a spodní studená?Tak to vypadá na rozlisovanou vrtulku vodní pumpy.K povolení spoje vrtulky a hřídelky vodní pumpy dojde až při ohřátí motoru a pak pumpa nestíhá dochladit okruh.Při výměně pumpy musí rozvody dolů:-((
  • von Raven
    spis ten zarostly chladic bych rekl
    ventilator ma myslim az 3 stupne jeden zacina valit kolem 92°C podle jednotky (ne podle budiku a umi dve rychlosti) a pak je tam jeste nouzovka nekde ve vyssi teplote a ta vali naplno, teplotu nevim. jinak jizdou se mu to musi ochladit na 80, tem co maji vadny termostat i 60, pokud ale termostat fachci a teplota je velka i za jizdy tak tipuju zarostly chladic, nebo nekvalitni vicko expansky, nebo muze byt i hur ale nechcu strasit
  • Line
    eště mi to ted nechtělo topit.sem tam jo sem tam ne.od te doby co je problem s tim přehřivanim.muže to byt tim že je ten chladič ucpany a ta voda nejde dal a potom to netopi?nevim jestli tam je zatim jestě nějaky chladič topeni nebo neco podobneho...
  • Line
    ok ok.snad to bude v pohodě.ale asi to vypada na ten chladič protože ta hadice co je dole a vede od chladiče tak je studena tak jestli se neucpal chladič. Dik moc!!!!!!!!!!!!
  • Rodriquez
    tak se podle mě něco uvolnilo v chladícím systému a ucpalo to nějaky kanal nebo hadici... navrhoval bych propláchnout tam i nazpět, rozpojit u chladice a zkusit ho propláchnout samotny...
  • Line
    tim ze to leti nahoru myslim teplotu chladič je porad takovy vlažný až studeny
  • Line
    myslíš čerpadlo jako vodni pumpu?
  • Line
    ten chladič je vlažný.za chvilku to letí nahoru.ale zaráží mě že před 3 dny sem nemel zadny problem pomalu mi to nevylezlo nad 90°
  • Rodriquez
    anebo čerpadlo nečerpá.....
  • Rodriquez
    tak moment, větřák jede ale chladič je studeny nebo jen vlažný??? tak to bude něco přicpany, za jak dlouho se ti ohřeje???
  • Rodriquez
    u 1.8 nevím, já mám 2.0..... ale je jistě na rozvoďáku, hledej někde vespod...
  • Line
    větrák jede jak zběsilý.a chladič se nějak ne a ne zahřát
  • Line
    kde je tam vubec čerpadlo?nad tim sme taky přemýšlely.
  • Rodriquez
    anebo mě napadlo ještě jedno.... jede ti sahara??? (větřák)
  • Rodriquez
    tak to mě napadá jen jestli nemáš přicpany chladič, nebo čerpadlo dočerpává.....
  • Line
    právě že ne
  • Rodriquez
    ztrácí se ti voda???
  • Line
    muzemi nekdo poradit?auto se mi začalo přehřívat tak sem vyměnil termostat a děla to porad dal.nevim co s tim.