rozšiřovací podložky

• von Raven
    zmerte si sirku kol vpredu a vzadu a predek by mel byt o 3cm sirsi, kdyz 2x20 roztahnete zadek tak bude zadek o 1cm sirsi. nevim na co vsecko to ma vliv, ale zkousel sem to a uz si moc nepamatuju co to delalo, ale vim jiste, ze kdyz sem pak dal i dopredu, tak to bylo stabilnejsi, aspon pocitove a troufl jsem si rychleji do zatacek :D
  • Feki
    Jakej je názor na podlozky jen vzadu???
  • Fugasik
    Nově nabízíme povrchovou úpravu podložek eloxováním. Podložka tím získá atraktivní nebo nenápadný vzhled (podle barvy), zvýšenou tvrdost a odolnost proti oxidaci duralu. Případný příplatek za eloxování je 40Kč na 1 kus podložky
  • Fugasik
    Takže pro zajímavost sem tam psal a ----Cena za podložky (2x15mm + 2x20mm) je 1180,- + šrouby.
  • Bekr
    Syky: na delší bezpečáky jsem na netu někde narazil,ale nebyly zrovna za málo peněz....jen vím,že někde jsem je viděl v nějakym E-shopu,ale už nevím kde :(

jan,majlo :
    tady je mail Kuchyracing@seznam.cz

tenhle typan mi je vyrobil...supr jednání,rychlá práce,dobrý obchod,záleží na domluvě,jeslti to teda ještě dělá...
  • Honza
    s podložkama silnějšíma jak 20mm na předku pozor při hrabačkách.. ať neohnete šroub a nevytrhnete ho z náboje:) pak vám upadlý kolo zkurví celej předek... nedávná zkušenost z bestie (VW Rallye Golf...)
  • Syky
    Bekr: nevis jestli se da sehnat bezpecnosti sroub,ktery je taky delsi na tyto podlozky?
  • Coupe20VT PLUS :-D
    prostrč si šroub skrz kolo, k tomu cvakni podložku na kolo a celé přisazuj na náboj... a je po problému.
  • von Raven
    luxusni, mam 15 a 20 a udelal jsem do nich jeste diry se zahloubenim na pevnostni srouby abych to mohl pritahnout k naboji v miste tech dvou trnu, pac takhle nasazuju kolo na ten celek, predtim byl kumst nasadit kolo, podlozku a naboj do jedne osy
  • Bekr
    já mam vzadu 30mm vepředu 20mm a maximální spokojenost se šroubamam mě vyšli cca 1800kč
  • Fugasik
    To mě by taky zajímaly nějaký podložky-rozšiřovací....kola se mi zdaj moc zaražený vzadu tak bych je chtěl trošku vyšoupnout do předu:o)
  • von Raven
    vy ste kaskaderi jak svin :D to se jeste dela bez toho stredu? kazdou chvili tu nekdo prodava a ceny sou dobre, ja jsem kupoval ty moje tusim za 1500 vcetne sroubu
    kdyz to budes vyrabet tak to odmer, vzadu byva to vicko naboje trosinku vic vystouple nez to predni tak potrebujes na zadni trosinku hlubsi diru
  • Scoupe
    4-98 tam mas... nakres? najdi si nekde na netu kde je delaji a podle fotky si je uz vyrobis ne?
  • Coupe
    Mam prosim dotaz mam 2.0 16v z roku 95. Jakou mam prosim roztec? mam tam porad origo kola. A nemohli by jste mi nekdo poslat nakres s rozmery na rozšiřovaci podlozky? Mam moznost si je stocit ale vim jake. Dik moc vsem