loketní opěrka

• von Raven
    jj je super, kdyz jsem kupoval na burze tak jsem zkousel vsechny mozne typy i jako ma Luis a Edrig a taky se vlezou ale tenhle typ co mam se mi tam libil nejvic, navic ho vyrabeji myslim v kuzi, cernem plastu, karbonu i jako lesteny hlinik
  • lukin20VT
    :) tak prostredkem jsem tam jeste nelezl. Jinak jsi me tou operkou nadchl obednam.
  • von Raven
    ja bych byl bez operky namydleny :) hazim tam vsecko co je po ruce, kde sem to mel predtim vubec nevim :) akorat je kozena tak mirne vrze, ale mam cely interier v kuzi a od te doby kuze vrze vsude, kdysi platene bylo tiche, ale kuzi bych uz nevymenil za potah, no a trosku vadi kdyz se chce radit rychle, jinak delkove a vyskove presne zapadne do toho vyrezaneho zlabku, jinak se da kdykoliv sklopit a jako by tam nebyla, jo a dozadu se blbe leze ale muzem sklopit sedadla a nemusime lezt prostredkem ze :D
  • lukin20VT
    sakra :) jste me z tou operkou taky nejak naladili :) RAVIC pak napis jak jsi dopadl. Asi taky objednam :) jel sem v Oktavce a docela to bylo pohldlny a dalsi prostor na kraviny se taky hodi.
  • Ravic inesperto
    von Raven...ty jo dokonalá,super odpověd...dík
  • von Raven
    jj ravic.. tak az ji budes mit tak primer spodni cast na tunel za ruckou a uvidis ze sirka spodku je presne tak siroka jako zlabek na konci tunelu, takze muzes vzit flexu nebo pilku a zariznout tunel v tom miste do urovne rovne plochy na konci rucky, kdyz tu vnitrni cast vydlobnes tak ti operka zapadne tak dobre, ze ani srouby nebudes potrebovat a to se o ni muzes i oprit, ale kdyby prece tak na spodku toho zlabku je gumova podlozka a tu jak vyndas tak tam jsou dva srouby co drzi tunel vzadu, vysroubujes koupis delsi a tema dotahnes spodek operky na tunel a drzi mega. operka je rozdelavaci na kazdou cas co potrebujes tak jeji potazeni nebo striknuti neni problem, a tunel se vyndava tema zadnima sroubama a pak myslim ze byl chyceny u saltry na tusim dvou nytech tu cast sem ale vylomil a nechl jen zasouvaci, ty dva srouby v zadu to krasne udrzi a je to jinak u saltry asi 1,5 cm zasunute a licuje to presne takze to nelita. Tu zadni cast sem potahl mekci kuzi uplne v pohode a to nejsem zadny v oboru vyuceny, lepil jsme to bud gelovym sekundovym lepidlem nebo v barvach lakach sezene lepidla na kuzi, zadni cast je videt na fotkach sem pro jistotu jeste presil svem sem a tam, kuze byla z mekci kozene bundy :D
  • Ravic inesperto
    pro...von Raven objednal jsem stejnou opěrku jako máš ty,jen ji musím potáhnout do béžové kuže.Chtěl bych tě velice poprosit o stručný návod jak ji přídělat.Na tvé fotce to vypadá luxusně...potáhl jsi si ji tou kúží sám?děkuji za radu.Tom
  • Luis
    mam ji od patrika, cenu už si nepamatuji. zkuste dát dotaz patrikovi....
  • HARIBO
    kolko?
  • Luis
    ještě jedna...
  • Luis
    další
  • Luis
    říká se prosím voe :-D
  • Vojta
    ukaž foto ne? :-)
  • Luis
    ja mam opěrku od patrika, kombinace kůže - kov. je to paráda. uložny prostor a hlavně kvalita jízdy je super. při rychlejší jízdě mam ruku na opěrce a jen cvakam páku nahoru a dolů, určitě doporučju :-)
  • nocarret
    Edrig: já to nemyslel v žádnym případě nějak špatně, pokud bys to ještě nějak počalounil tak to bude luxusní .-)
  • Edrig
    Nocarret.Díky za recenzi,ale mám v úmyslu dřevnímu provedení opěrky a hlavici řadící páky přizpůsobit i vzhled palubní desky.Takže potom to snad bude v pořádku.
  • von Raven
    mozna sem to moh opucovat pred focenim :)
  • von Raven
    potahl jsem kuzi i tunel kolem rucky
  • von Raven
    na burze za 500,-
  • von Raven
    mam tady tenhle typ http://www.sportovniautodoplnky.cz/universalni-lok etni-operky-nove-generace-ruzne-provedeni/
  • Ravic inesperto
    2 Raven...máš please foto?
  • von Raven
    moje je uzsi a stacilo jak je zadni kastlik tak je tam takova priblizne ctvercova dura jako prihradka, tak sem fiknul rovnobezne s vnitrni stenou predni a zadni cast a do toho posadil moji operku, pasla uplne jak na to delana
  • nocarret
    no v tom dřevě jak pěstí do oka .-) ale proti gustu....
  • Edrig
    Tady ji máš
  • von Raven
    super vec nevim co bych bez ni delal, ale zas mam nekolikrat rezanou saltru a kdyz chcu radit rychle tak musim operku sklopit, ale potah sem si ji do kuze a sirku am taky super a bez ni si to uz neumim predstavit ikdyz vrze
  • Luxor
    je to věc názoru... mě to přijde na pikaču, kdykoli jedu v autě s opěrkou tak jí sklápím... Když jedu rychle tak bych nestíhal kvůli ní řadit a když pomalu - mít položenou ruku tak asi usnu :-)
  • Edrig
    Mám ji instalovanou.A sice tak,že je jen na zadních šroubech,takže se dá odklopit vzad(i s držákem).Vzhledem k tomu,že Coupé trpí chronickým nedostatkem úložnýc schránek,je loketníková podpěra praktickým doplňkem.A poslouží i k určitému pohodlí pravé ruky.Pouze při použití ruční brzdy poněkud zavazí,ale je to na zvyku.Doporučuji!
  • Ravic inesperto
    otázka zní má ji někdo v coupe?jak to vypadá,praktičnost a tak...dík za odpověd Tom