-
17:06:00 11.6.2008
bez motoru to jde pomerne dobre samozdrejme na pedal musis vic tlacit ale pujdeto a volant otocis do uhlu jako z motorem jen to jde o dost hur. Jako je to na prd na lane ale kdyz te potehne slusnej ridic tak bych v tom nevidel problem. Uz sem odtahl a nechal se tahnout ve sposte aut i bez brzd a podarilo se..... nejhorsi zazitek mam kdyz sme sedel v dodavce bez motoru a bez brzd a potrebovali jsme to jen popotahnout do kopce a v pulce kopce se utrhlo lano ..... to teda bylo :)
-
23:11:20 10.6.2008
lano stoji 200Kc jestli potrebujes kratsi... po Praze a kruhacich uz jsem taky tahal, no problemo... nebo to udelej jak radi maxx jestli to bez motoru nezvladnes...
-
20:10:15 10.6.2008
Nejde o kilometry,jde o to že máme 3 m lano a na kruháči to neubrzdim ani nevytočim
-
19:10:40 10.6.2008
s coupe se da jet i bez posilovacu, celkem v pohode... do 100km bych se vubec nebal, no problemo...
-
18:55:10 10.6.2008
dyd ti to píšu pokud jsou mechanické časti ok tak to zapřáhni za lano dej tam trojku a pojedete.. motor se ti bude točit sic na prázdno ale podtlak a kompresor se tořit budou.. tak to taky bude zatáčet a brzdit..
-
18:50:22 10.6.2008
Jako táhnout by to šlo,ale bez nastartovaného motoru to skoro nebrzdí ani nezatáčí. Je to přiliš velké riziko! Při otočení klíčem mi štěká startér normálně rychle,ale motor nenaskočí...
-
18:45:17 10.6.2008
proč by to jako nečlo táhnout.. necháš to normálně na 3ku točit jak tě potáhne a bez pojedeš uplně v klidu z brzdama servem.. ale jako i bez motoru se dá.. jen tam před tebou nesmí být hovado a pruce brzdit.. jinak nezadře si to... restp .. točí to normálně nebo optížně pomalu... ???
-
18:30:35 10.6.2008
Přátelé,stala se mi nepříjemná věc. Na dálnici ve 160 jsem se rozhodl předjet oktávku a při sešlápnutí plynu jsem začal ztrácet výkon. Postupně jsem klesl s rychlostí až na 100,vydávalo hlasité burácení z výfuku,ale ne jako laďěný nebo děravý,nýbrž dutý. Jel jsem takto 20 km a zastavil na nejbližší pumpě. První,čeho jsem si všiml,bylo,že se rozsvítila kontrolka baterie. Zkoušel jsem přes kabely nastartovat,ale nešlo to.Baterku mám stejně novou. Startér fachá,ale prostě to nenaskočí. Myslel jsem,že to jsou svíčky,ale to by mi asi naskočilo,aspoň na volnoběh. No mám podezření,že odešlo benzínové čerpadlo. Může se stát,že kdyby bylo v háji,že by to ani nezažehlo motor? Každopádně ani nemůžu auto odtáhnout,poněvadž brzdy nebrzdí a bez zapalovaní to ani nezatáčí pořádně:-(