Umrela elektrika

• ZdenysM.L.
    A co se podívat i na ten druhý konec kabelu od baterky?Ten co je na kastli:-))
  • LUKE 1.8 H8C
    to Tlama: si nemyslim. Ji nemam nijak zoxidovanou, nebo spatny kontakty. Na druhou stranu by to byla asi nejlepsi varianta :-)
  • Tlama
    nejspíše špatný dotek na baterce a jak jsi ji odpojil a znovu připojil tak jsi si to zpravil
  • LUKE 1.8 H8C
    Tak jsem odpojil baterku, zmeril vsechny clanky hustomerem a v pohode, tak jsem zkontroloval pojistky a taky jsem zadnou spalenou nenasel, tak jsem to slozil znovu dohromady a auto chytlo hned na brnknuti, jak kdyby se nic nestalo.

Kdyz jsem odpojoval baterku, tak jsem zkousel a ani to nejistrilo, kdyz jsem spojil kontakty. Kdyz jsem ji pak zapojoval zpet, tak to zajiskrilo. Jakoby byl nekde preruseny obvod. Nevite, cim by to mohlo byt ?
    Stalo se mi to poprve, ale nechtel bych, aby se to znovu opakovalo. Uz dnes jsem kvuli autu musel odlozit dulezitou schuzku na pozdeji a urcite to nevypadalo zrovna nejlepe.
  • LUKE 1.8 H8C
    Dnes jsem sednul do auta, otocim klickem do prvni polohy, vsechny kontrolky se rozsvitili, slysim cerpadlo .... najednou tma, komplet eletrika mrtva. Jen jsem jeste slysel, jak v tom jakoby neco cvaklo. Nejsem si jistej, jestli to cely vypadlo uz v poloze jedna, nebo kdyz jsem se snazil dat klicek do polohy pro startovani.

Nevite nekdo, cim to muze byt ? ... se mi nezda, ze by takhle umrela baterka.