Tlak paliva

• Innocento
    Jak to jde jednoduše říct :-)
  • k3lukas
    Jo uz je mi to jasny. Taky me to mohlo docvaknout driv. diky
  • Honza
    3 bary je tlak, vůči tlaku v sání... na volnoběh máš v sání podtlak až 0.2bar absolutního tlaku, tudíš na liště můžeš místo 3 bar (který mimochodem naměříš pouze krátce při otočení klíčkem zapalování a tlakování soustavy..)naměřit 2,2bar a když foukáš 1.5bar tak naměříš 4.5..

kapišto?
  • Innocento
    Za chvíli tu dostaneme od někoho podvocasník, jak jsme dutý :-) Ale zase nám to někdo vysvětlí :-)
  • k3lukas
    bude to jak si psal pri nulovym to by odpovidalo vsemu ja se jeste zitra podivam. Diky moc
  • Innocento
    Neni ta hodnota při nulovym přetlaku v sání? Na volnoběh tam nula nebude.
  • k3lukas
    Ja jsem teda asi uplne blbej :) to by odpovidalo vcechno tak diky.
  • k3lukas
    Tak kdyby to bylo tak, je to pomerne logicky tak bych mel mit na volnbeh ale ty 3 bary co pisou v manualu a ne 2,5
  • Innocento
    Já si myslim, že ten tlak paliva musí úměrně růst, protože se zvyšuje tlak v sání. Ale to ti musí povědět Honza...
  • Innocento
    Nepřičítá se k tomu plnící tlak?
  • Innocento
    Jo, tak to je v manuálu, ale taky jsem si honem neuvědomil, že to potřebuje v zátěži pít...
  • k3lukas
    Tak ja jsem cetl ze to ma byt jak pise innocento 3 tak jak mi muze fungovat kdyz mam 4?
  • Honza
    právě že funguje...
  • k3lukas
    Nevite nekdo jakej tlak paliva ma 20vt na volnobeh a pri zatezi? Ja mam na volnobeh 2,5 a pri zatezi 4. Tak mi asi nefunguje regulator. Diky