Jezdí někdo tyhle tlumiče a pružiny?

• von Raven
    jn trosku to ztvrdne a drnca, mit vetsi rafky a nizsi gumy tak uz cvakam zubama, nejdrsnejsi ale komplet byl HP Sporting co sem zkousel, to sem ujel asi 30km a bolelo me za krkem :) jak na minikare
  • Scoupe
    no oproti serii uplne jinak jedine negativum ze auto na mirnych nerovnostech proste jakoby hopsa ze to neni mekke, ale ze to proste jako nadskakuju, jinak tvrde to zase nejak desne neni, do zatazek drzi krasne a kdyz za to vemes tak to auto na beznejch pruzinach se naklopi jako dozadu ted mi prijde ze to je o dost lepsi tudis i pri rozjezdu zustava vaha na predku a neprohrabu tolik.. ja jsem spokojenej a co sem spozoroval tak proti serii ktere maji na zadku 7 zavitu ty moje maji 9...
  • ZdenysM.L.
    Scoupe: jak se to chová oproti serii?
  • Scoupe
    ja mam lowtecy pruziny apecka musim rict..:)
  • von Raven
    sou hlavne vinute progresivne, ale to jsou vsechny sportovni, takze jsou nizsi a jeste sem uvalil otacku vpredu a 3/4 vzadu
    pak se mi zdal zadek moc dole (az v dorazu) tak sem tam dal silonovy krouzek s nalepenou gumou z obou stran, tak se to zvedlo o necely 1cm a zadek v poho
    co do vlastnosti se mi zda ze zatim nemeknou pac celou dobu co je mam jezdim v jednom miste pres retarder kde ho presne olizuju prednim naraznikem, a neskrabu vic :D
  • Sonny
    Jsou snížené o 35mm
  • kisik
    Jsou ty V-Maxx snižené.nebo jen tvrdší ..?
  • Sonny
    von Raven :D - Jak si spokojený s V-Maxx? A nebo radši COBRA? Nechci kvůli tomu zakládat new téma. Pak to kdyžtak smáznu...
  • von Raven
    specifikaci tam maji o 5cm niz
    Snížení 45/30
    Pro motory 1.8 16V a 2.0 16V(1415334)
    Pro motory 2.0 16V Turbo a 2.0 20V(1415534)
    stavitelnost sem stejne nastavil jednou a pak uz nikdy, takze to bych jako problem nevidel, levneji uz asi fakt jen samotne pruziny na tlumice tam vychazeji ty V-maxxy na 3500,- a nekdo tu nabizel myslim eibach za 4500,-
  • Simarik
    cena super ale stavitelný nejsou dle popisu takže to moc neřeší, a hlavně neuváděj motorizaci...
  • von Raven
    asi je nikdo nema ale co sem slysel tak chevron dodava solidni dily a ikdyz je ta cena nizka (na feldu me staly vyskove stavitelne 12 takze tak nejak cenove srovnatelne) tak muzou byt dost dobre, ja jsem dal na stare tlumice obyc V-maxx pruziny a jsem naprosto spokojeny takze tohle musi byt o dost lepsi, nevim jestli to sezenes levneji kdyz komplety byvaji obycejne za dvojnasobek ceny
  • ZdenysM.L.
    Nikdo nic?Dokaže je někdo levněji?
  • ZdenysM.L.
    http://www.chevron-racing.com/lowtec-sport-sportov ni-podvozek-4530-fiat-coupe-p-631.html