Piskovani a lakovani kola

• Coupe20VT PLUS :-D
    tak už sem splašil...
    pískování komplet cca 300,-
    základ, komaxit + lak cca 380,- za kolo

to jest dohromady cca 1900,- sakum prdum :-D
  • Coupe20VT PLUS :-D
    tak taky potřebuji nechat opískovat a nakomaxitovat... ale nechci kola vézt přes půl republiky. nevíte o někom na jihu čech, kdo to dělá dobře a za solidní cenu?
  • Pietro-Scuderia Italia
    A kolik by to stalo?To by me vyhovovalo,je to docela kousek ode me.Zvladnete i komaxit?Muzes i na mail.Diky moc.
  • nocarret
    no u mě .-)
  • Pietro-Scuderia Italia
    Kde to je?Dekuji
  • nocarret
    asi bych to taky zvládnul tady u nás máme práškovou lakovnu i pískování
  • Fugasik
    Já dával za 4 kola R16 (odmočení,pískování,lakovaní a vypečení) 1900kč...spojenost--Spokojen,ale profi to není
  • Pietro-Scuderia Italia
    2500kc je cena za vsechni 4?
    Dekuji
  • Simarik
    Pietro: nemusíš jmenovat,nebude si pamatovat :-)) ale barvu si můžeš vybrat jakoukoli ze vzorníku RAL, 17ky mě vyšli na 2500,- (odlakování + novej komax)
  • Pietro-Scuderia Italia
    Uz jsem nasel kontakt na internetu.Pokud budu tam volat,muzu rict ze jsem dostal kontak od tebe?Diky moc
  • Pietro-Scuderia Italia
    Dekuji,kdyztak se ozvu a poprosil bych o adresa.Chtel bych udelat v barve antracit.Mej se.
    Pietro
  • Simarik
    jinak pneuservis mám ze známosti a kompletní repase kol vč rovnání a lakovani stálo 3500,- (R17)
  • Simarik
    je to Alupro Hradec Králové, škoda že nejsi blíž, kola bych ti půjčil
  • Pietro-Scuderia Italia
    Nejhorsi je ze budu muset nechat coupe na cihly,protoze nemam druhy kola :-)
  • Pietro-Scuderia Italia
    Dekuji za rady.To simarik:Mas kontakt?Byl jsi spokojeni?
    Dekuji.
    Vim ze chci toho moc,ale je pohodlnejsi mit vsechno na jedno miste,proto lidi chodej spis do obchodni centrum,nez obejit vsechni mozni kramy aby nakoupili vse co potrebujou.Je to tak?
  • Simarik
    4 kola mě vyšli do 4000,- (sundání pneu,odstranení starýho komaxu,oprava 1 disku,novej komax,nazutí a vyvážení)
  • HARIBO
    Zitra budu resit to stejne,..Dam pak vedet jak jsem pochodil
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    chceš toho moc najednou,ve finále budeš rád když ti to někdo zuje,ty to odvezeš opískovat,pak nalakovat a pak obout :-) zvaž komaxit,když se udělá dobře tak je téměř nesmrtelnej a chemicky je velmi odolnej
  • Pietro-Scuderia Italia
    Ahoj.
    Potreboval kontakt na solidniho cloveka co umi delat piskovani a lakovani kol.Zaroven sundat pneu a dat zpatky plus vyvazeni po lakovani.Podminky jsou spohlelivost,dobra cena a musi byt v praze nebo okoli.
    Grazie mille.