Co to je?

• Feki
    Prave to mi bylo divny,tak jsem nevěděl ze jich je víc..Já s nim nic dělat nehodlám,nijak mi tam nevadí,jen mě zajímalo k čemu ty volný kable sou..Každopádně díky..
  • Coupe73
    Přesně tak jak píše Dingir. Na tento konektor se ti napíchnou při problému na diagnostiku. Těchto koncovek je v autě víc. :-)
  • Feki
    Tak to nekdo zjistete pls...zajima me to a mozna nejsem jedinej..;)
  • Dave 1,8
    Ty konektory na obr.1a2 mám stejně a taky si myslim,že je to příprava na druhý čerpadlo.Ten konektor na obr.3 mam taky nezapojenej,ale mam ho na levým podběhu a netušim k čemu je.
  • Fugasik
    To co říkám je jen moje představa...taky ostřikovače světel nemám ale nezapojenej konektor mám :o)
  • Feki
    Takze verze s ostrikovanim svetel tam ma misto kam to zapojit?Proste musis na me jako na lamu..:) Ten jeden zapojenej je klasika na ostrikovani oken..Ten druhej co nema druhej konec a neni zakrytej je teda na ostrikovani svetel..To bych pochopil i kdyz mi je divny proc ho tam mam kdyz nemam ostrikovace svetel..Sice nevim kam by se pak pichnul kdyz tam na ty nadobce na ostrikovace zadny druhy misto na zapojeni neceho takovyho neni..A pak kam by prislo to s tou krytkou nad klaksonama..Jako ze od svetel po haubne jde kabel a ten se zapoji do toho co ma ten kryt?Vim ze to zni desne ty otazky ale nemam auto s ostrikovacema svetel a ani jsem nikdy nemel tak se to snazim predstavit..:)
  • Fugasik
    Však ten druhej nezapojuješ....pokud tam nemáš 2 čerpadla :o)
  • Feki
    Tyo když je jeden do nadobky tak ten druhej s tím krytem přijde kam???Tyo vůbec si to nevybavuju jak a co by mělo bejt zapojeny...
  • Fugasik
    Myslím že jsou to ostřikovače na přední světla....
  • Feki
    no jo vidis ostrikovani svetel..Tak ten druhej mi byl tak nejak jasnej ale jeste ten posledni zaslepenej...Nevi nekdo????
  • Jozef16VT
    Feki, obrázok č.1 by som povedal že je to nezapojený konektor na ostrekovač svetiel, obrázok č.2 je ostrekovač skiel. Obrázok č.3 netuším :-D
  • Feki
    obr.3. - A nakonec tenle zaslepenej,k cemu slouzi??Jinak vsechno je v prostoru klaksonu.Obr.1. u nadobky ostrikovacu, obr.2. primo na nadobce ostrikovani, obr.3. na plastu hned nad klaksonama..
  • Feki
    obr.2. - pak tohle k cemu slouzi,je to pichnuty jakoby do nadobky vody do ostrikovacu..???...
  • Feki
    Hodim to sem.Dnes pri tjuningu:) sem narazil na tyhle kable,muze mi nekdo rict k cemu slouzi?
    obr.1. - nikde nevidim k tomuhle druhej konec???Co je to???
  • von Raven
    ten uhlikovy box stoji tak 400,- proc to vyhazovat? uz tak vam to z nadrze syci jak stado hadu a benzinove pary jsou vybusne :D
  • Coupe20VT PLUS :-D
    for COUPE73: mám doma jeden ten komplet separátor... komplet vyndané včetně všech hadic... kdybys to chtěl, nechám to za hubičku.

napiš meila:
    PanVectra@seznam@cz
  • Jirka 1,8 16V Č. Krumlov
    Když jsem spravoval Xsaru po ráně,tak jsem si nevšiml,že je tento sráč rozbitej. Auto jsem nalakoval,nastrojil atd.Když jsem sním začal jezdit,tak v kabině pořád smrděl benzín a to jako dost.Hlava mi to nebrala,už jsem nevěděl co stím a pak mě napadlo tohle. Takže zase rozebrat. Názazník,světo,podběh, blatník,zavařit plastovej xindl a zase zpátky.Docela práce od rána do večera.Dobře promysli co stím uděláš a jestli vyndáš ,tak dobře zaslep ty hadice. I když,tady se jedná jen o tři šroubky na nárazníku.
  • Coupe73
    OK, přijedu ve středu. Kdyby byla změna ozvu se. Ještě si zavoláme
  • Scoupe
    jo to by slo alr dej vedet dopredu.. ct mam nocni a v patek po ni mam hned sebeobranu doma budu kolem 9 te a jen do 12 ti pak jedu na sumavu..
  • Coupe73
    Ok, tak se stavím středa čtvrtek nebo pátek ráno, ok?
  • Scoupe
    ja mam ranni takze treba od stredy muzu nebo za tyden v pondeli..:)
  • Coupe73
    Já to dnes sundal, protože jsem usazoval kapotu a zůstalo mi to v ruce, normálně seškvařené, viz foto, tak snad je to po minulém majiteli v cajku
  • nocarret
    je potřeba zaslepit některý ty hadičky, hlavně tu co leze z ventilu do toho Y kusu za turbínou
  • Coupe73
    Čauky Petře, hele už měním. Kdy budeš doma? Stavil bych se, ale ráno, mám odpo. Nějak by jsme to domluvili a spáchali.
  • Scoupe
    koukam ze odlehcujes..:) kdy budes menit ten naraznik? :)
  • Coupe73
    Ufff, tak to jsem si oddychl, protože to je celé v prd..., díky za info.
  • nocarret
    to je separátor slouží to ke kondenzaci benzínových par klidně to vykopej
  • Coupe73
    2
  • Coupe73
    Prosím o co se jedná, k čemu slouží a jak je to důležité. Díky