Coupe klíče

• Simarik
    Elkare jak ty to máš s tim bydlištěm ??? když budeš mít cestu tak se zastav na kus řeči :-) přes HK určo jezdíš...
  • Elkar
    tak třeba já mám jen central ani imobilizer nemam a predpotopni alarm radsi vypnutej. :-X
  • Simarik
    tak to je obzvlášť jednoduchý, dálka stojí 800,- a montáž je na hodinku (2 tip ťop)
  • JardaITC
    mám centrál a chci připojit jen dálkové ovládání, bez alarmu a dalšich pičovinek:-) Kdyby to chtěl někdo čajznout, tak alarm v tom určitě nezabrání...
  • Simarik
    Turbotimer :-) joo taky je v plánu, jinak Jarouši vykašli se na klíče, hoď tam fakt jen alarm se všema čidlama a máš klid. já to taky tak řešil,když ti to auto bude chtít někdo ukrást tak to stejně udělá :-(
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    a pokud máš turbo tak třeba funkce dochlazení turba je k nezaplacení
    pouze dálka dobrá cca 1000,- 1500,- tohle 3200,- :-))) je to na tobe
  • JardaITC
    alarm nechci, čistě jen jednotku s dálkovými ovladači.
    http://levnealarmy.cz/eshop/autoalarmy/sentinel/au toalarm-sentinel-2200-m.html
    sentinel nebo magic car. za cenu 3500,- maximální výbava. mam osobni zkušenosti
  • JardaITC
    hm tak to jsem nevěděl, v tom případě si koupím jen nějaký přívěšek a o starost méně:-) Doporučil by někdo něco kvalitního?
  • Coupe20VT PLUS :-D
    tak tak... mám vystřelovák ze stilla předělanej na coupe, a jde s ním odemknout auto, nádrž, a kufr. ale ne nastartovat...
  • Jindřich
    To určitě pujde ale klíč do zapalování nedostaneš kvuli palubce, už se to tu řešilo
  • JardaITC
    Jde nějak vykuchat čip imobilizeru z klíče? Z modrého celogumového? Chi na auto koupit dálku s vystřelovacími klíči ala vw, ale nevim jestli půjde přehodit čip.