Folie

• Martian 20VT Plus
    No ve čtvrtek jedu do Bíliny. Nabídnul mi, že tam tu folii nalepí, pokud se mi něco nebde líbit tak to sudná a nic platit nebudu. Férová nabídka...
  • Maarty
    nejlíp to děla v Hostivicích a maš to blisko
  • Simarik
    nechtěli se mi odesílat zprávy.

JJ mám HP20 všude, tohle je jen špatná fotka z mobilu ;-) a koukal sem jak je mám a jsou 1mm od okraje !
  • Martian 20VT Plus
    Simariku a to máš HP 20 i na předních bočních? Na obrazku vypadaji trochu světleji, jestli to není pozadím.
  • Martian 20VT Plus
    To bys byl hodnej, díky.
  • Simarik
    neboj se toho, sklo ti zajede do gumy asi 1cm, můžu ti hodit detail, odpoledne vyfotim a večír až se dostanu ke kabelu to sem dám ;-) Jinak mám SunTec HP20 a nemám problémy ani s policií !!
  • Martian 20VT Plus
    V poho, myslel jsem konec rovné plochy skla.
  • Simarik
    a jak chceš nalepit folie na okraj když je kulatej ???
  • Martian 20VT Plus
    Já jsem z Teplic,tak jsem si našel tohodle v Bílině. http://www.carfolie.cz/ .Abych to shrnul. Takže bez demontáže to až na okraj skla nalepit nepujde. Díky za odpovědi.
  • Syky
    borec co to umi delat a uplne v pohode...taky mam folie a BEZ JAKYCHKOLIV PRoYBLEMU..(neberu policajty)...;D
  • Simarik
    kdo ti to udělá k okrajům ? já je mám asi 3mm od kraje
  • Martian 20VT Plus
    A máš tu folii úpně až k okrajům u předního a zadního sloupku, tak guma jde přes a sám nevím jak bych se tam dostal? Řekl že to udělá ale nezaručí mi že to bude úplně až k okraji co je pod tou prachovkou-gumou. Jinkak přemýšlím mezi SUNTEK INF65 ale ta je ale trochu reflexní, a HP55 menší izolace od tepla, nebo HP35 ale zase dost tmavá.
  • Simarik
    mám je rok, bez demontáže, dej si to tam kde to umí udělat, sou super
  • Martian 20VT Plus
    ...
  • Martian 20VT Plus
    Ahoj byl jsem se domluvit na folie, a chlap co to bude dělat se obava bočních skel řidič a spolujezdec,z toho že se nedostane pod těsnící gumu co je zevnitř. Sudávali jste to?
  • Kubajz20VT
    jojooo taky budu mít zájem ale až tak v létě..:o))))))
  • von Raven
    lepsi nechat udelat u nas to typek delal za 3500,- s atestem pred 3-4 rokama
  • Coupe73
    Souhlasím, někdy je to o nervíky
  • HARIBO
    Ja ty folie 2x lepil doma a na pikacu,..cely den v pr,.a vysledk hodne spatnej,.
    Na kruhaci na pockani s atestem, nez jsem koupil a sned snidani tak to mel hotove,.. :)
  • Scoupe
    jo to vydrzim ted musim poresit chrom paket a stelovak podvoze..:) tak pak dej vedet..
  • Mertix
    já čekám až se mi vrátí auto od Krosmena, tak v březnu dej si dáme vědět, jestli to vydržíš, on pojede z Mostu, a spicha dáme někde v Praze...
  • Scoupe
    no to zni super.. kam mam prijet?:D
  • Mertix
    dělá to pro zábavu, 500 je za matroš a prej kafe a kremrole k tomu:)až bude lepit mě a ještě 2 lidem, mužeš se stavyt, fakt umí:)
  • Scoupe
    Haribo- jo od steva beru dily na passika ten mi nabizi cele auto za 4000kc a i s atestem...
  • Mertix
    ok, poptám se ho, a je to samo bez atestu, ale nedáš za to 5tis...
  • Coupe73
    Taky jsem si vždy lepil folie sám,kromě zadního okna. Petře, to zvládneš i ty :-P ...uděláš pěnu nacákáš na okno, natáhneš folii, vytáhneš, obřízneš a hotovo.
  • HARIBO
    Ja lepil folie na kruhaci v Beroune. Na coupe to mel za hodinku :)
  • Scoupe
    zjisti mi cenu i s matrosem dik..
  • Mertix
    kámoš lepí hooodně moc a dobře, taky mi bude lepit, je z Mostu, ale jezdí sem do Prahy...