nejspíš turbo

• Carlos 20vt
    U 5-ti válcu je to častá věc,že to praskne.Hlavně na tom dlouhém koleni.Litina nesnese prudke zmeny teploty a tak to po čase praskne.Už jsem to viděl třeba na octavce rs,nebo omega 2,5 tds,taky na jednom 16vt jsem viděl prasklé svody,ale tam to borec vyřešil,že tam udělal závit a vkroutil tam šroub.Nic jiného to nemuže být kdyby to bylo turbo tak by muselo byt total na sračku.
  • Simarik
    už sem ticho :-) ale zajímá mě to co by mohlo dělat takovej kravál !
  • Carlos 20vt
    Ty moc tady nestraš:-)
  • Simarik
    o něco horší sem to měl já aspoň zvukově a motor byl na sračku :-( mám jinej od přítele z Dobříše
  • K0K1N 20VT
    ok, díky, mrknu na to.
  • Carlos 20vt
    Já našel trhlinu na tom dlouhém koleni zespod to de vidět:-)
  • k20vt
    http://www.youtube.com/zednaV5#p/a/u/0/xGvj9awfIwo
  • k20vt
    Já mám stejnej problém, turbo je dávno po výměně a takhle mě to dělá na studenej motor a ve stejným místě jako tobě, po nějaké chvíli co se ohřeje, tak je naprosto OK. Nikde nic nekouří a můžu se koukat na svody jak chci, ale nic nevidím.

http://www.youtube.com/zednaV5#p/a/u/0/xGvj9awfIwo
  • K0K1N 20VT
    no, ted jsme tady na foru našel jedno téma kde se o tom mluví a asi jsou to opravdu svody nebo těsnění u svodů, tak to jsme rád. omrknu to a budu shánět svody nebo to těsnění, díky.
  • Carlos 20vt
    Žádnou tragédii s toho nedělej už jsem to tak koupil a 3 roky spokojeně jezdím:-)Pořád nemám čas to někam zavést shodit svody zavařit atd..
  • Carlos 20vt
    JJ je to to co u tebe..
  • K0K1N 20VT
    Carlos 20vt - fakt ti to dělá stejně jo, i když se to ohřeje, tak ti to dělá míň?
  • Carlos 20vt
    Prasklé svody na 100 procent mám to uplně stejné..
  • Scoupe
    nestraste... ale ten motr by to zase delal podle me stale... nebo a by to nebyla kladka pred smrti.. radeji to nekam odvez at vazne neudelas ten motor..
  • JardaITC
    Zrovna na turbo bych tohle netipoval, to vypadá na samotný motor. Turbo se ti na volnoběh moc netočí.
  • Scoupe
    to neni peknej zvuk okoukni to..
  • K0K1N 20VT
    no a po zahřátí, to skoro nedělá

• Coupe20VT PLUS :-D
    hm, tak to každopádně dobrej zvuk neni... shoď tu hadici a vem za hřídel... ze začátku to zní ja TDi, ale po přidání to drsně drtí šutry...
  • K0K1N 20VT
    nejdřív cvakání na volnoběh a pak mírné přidání, po zahřátí je to lepší ale dělá to furt. a nekouří.