Problem s řazením

• Feki
    Mám dotaz..Novej synchron teda stojí cca 1200,- na všechny modely?A vyměnit to je velkej problém?Mám stejnej problém jako první příspěvek..A popřípadě na kolik vyjde komplet spojka na 20V?Díky.Popřípadě Coupe jak jsi na tom,jestli ještě vůbec v klubu jsi?Vyřešilo se to?
  • Elkar
    cili nejlip nova prevodovka...
  • Honza
    časem se stane to, že budeš jezdit 1-3-4-5...

synchron novej stojí cca 1200,- (není to fáčko, kde stojí do 200,-) , vyplatí s eudělat rovnou všechny, ale je to dočasný řešení, jelikož i zuby na převodovejch kolech do kterejch zapadá řadící kroužek nebudou v nejlepší kondici..
  • Coupe
    A na kolik vyjde ta vymena synchronu? A stane se neco kdyz s tim jezdim?
  • Honza
    u tipa mi nejde za studena pouze řadit z 1 na 2 a ze 3 na 2.. po ohřátí dobrý..ale jelikož má auto moooc najeto tak to spíše než přilepenej synchron bude KO synchron.. je to nejpoužívanější kvalt takže synchron má právo odejít dříve.. u sportovních a závodních aut to může bejt otázka 1 sezony..:)
  • turbo
    asi synchrony-zkus přeřadit s dvakrát vyšlápnutou spojkou jako s autem bez synchronu.taky mě napadá olej-když je to závislý na teplotě-mě to zlobilo sice u jinýho auta a dal sem olej dle manuálu a poho.
  • Honza
    synchrony...
  • Jelo
    Anebo synchrony , dvojka je přeci jen nejvyužívanější rychlost.
  • nocarret
    no tak bude v háji buď spojkový válec nebo přítlačák nic jinýho mě nenapadá
  • Coupe
    Nevite nahodou nekdo kde je chyba? Dela mi to vetsinou rano nez se auto zahreje. Zaradim jednicku a jedu a pri zarazeni 2 jako bych radil prez zuby. pritom mam spojku na doraz zmacklou.