něco se spojkou

• HaCZena
    tak já sem na to o víkendu koukal a je to spojkovej váleček. Teče to z něj celkem dost.. Snad to nebude i spojka, na tu ted nejsou finance :(
  • minco
    pravda pravda, když dělat spojku tak celou, timto děkujï Kajovi za tip na mechanika v Mostě :-).

Honza
  • nocarret
    měl jsi rovnou uděla t i setrvák, ten co tam máš je pěkně připálenej a lehčí je dost znát
  • Gonzo
    mne takto odisla spojka, pocas cesty do prace som si vsimol ze sa mi zacalo tazsie radit, a par metrov pred parkoviskom sa mi uz nedalo preradit. Iba pri vypnutom motore, takze som to v klude na dvojke dotiahol do servisu a tam vymenili spojku. Ta spojka tam bola polroka dozadu menena. Ale to bolo este na red 16V. Najlepsie bolo to vyparkovanie, zaradit spiatocku nastartovat rychlo to vymanevrovat a nechat skapat, zase preradit a nastartovat :) S tym mojim Fiatom sa dali zazit neuveritelne veci(napr. vyse 600 km na zaseknutej 3ke) :)
  • krosmen20VTPLUS
    je klidně možný že je jen zavzdušněno,ale to se nestává samo od sebe.....jestli sem to dobře pochopil tak váleček je novej?Jak je tam ta brzdovka dlouho...měla by se měnit každý dva roky a většinou na to každej prdí.....může bejt ucpáno....
  • HaCZena
    diky za rady. Dostanu se na to až o víkendu s tátou, tak snad na něco přijdeme. Třeba bude stačit odvzdušnit.. Lukasecicek - mě to minule vytejkalo, ale ted to může být i to co píšeš ty, pořád by to bylo lepší než přímo spojka. O víkendu sem napíšu na co sme přišli.
  • Scoupe
    pripadne umim komplet spojkovou sadu luk za cca 5000kc nebo valeo za 4000kc jinak za tu lamelu chci cca 1500kc
  • Scoupe
    kdyz bys chtel tak tu mam uplne novou lamelu na 2,0 16V a pripadne ti muzu udelt i vymenu... kdyby si mel zajem 723886640
  • HaCZena
    no nevrací se.. jen trochu, ale ani do půlky :( minule to byl ten spojkovej váleček, tam se pedál nevracel vůbec a nešlo řadit taky vůbec, ale ted vypadá dobře a bez natočenýho motoru řadit lze. Takže přímo spojka? nebo nebo část za pedálem
  • krosmen20VTPLUS
    na 16V to neni tak hrozná práce...
  • krosmen20VTPLUS
    zřejmně KO spojka....
  • vevca
    Si myslim ze pokud je to takhle postupne tak je KO spojka vymenit
  • HaCZena
    už se mi to stávalo, po nastartování mi šlo hodně špatně řadit, ale pak to přestalo a cca týden vše ok. Ale ted se to vrátilo a dokonce v pátek jsem při jízdě domů už nemohl zařadit vůbec, jen s vypnutým motorem. Doma sem pak kontroloval kapalinu-ok a spojkovej váleček jestli neteče nebo něco a taky vypadá dobře. Neměl už někdo stejný nebo podobný problém??