výfuk duplex

• Fugasik
    Slepá není je to normoš otevřený...,ale i tak jde všecko přímo do té první
  • Fugasik
    jj jakoby jo....trochu tam jde ale většina jde na přímo tou první
  • Fugasik
    Ne je to v poho...a lepší to nacpak k nárazníku než k nádrži :D
  • Coupe20VT PLUS :-D
    to jo. docela se divim, že ti to ještě neroztavilo nárazník... ty trubky jsou dost blízko...
  • Fugasik
    Už podle pohledu jak je to udělané je jasné že z pravé jde mín....ale ničemu to nevadí...aspon sem si nevšiml :)
  • krosmen20VTPLUS
    Nemáš problém s teplem?Pocitově jde z obou koncovek stejně?
  • Fugasik
    3
  • Fugasik
    2
  • Fugasik
    1
  • Fugasik
    Snad ti to trochu pomůže...nemohl sem na rampu (takže nic moc)...jinak od tlumiče výfuku je to všecko nerez
  • Fugasik
    Jasan zítra vlítnu do garáže:o)
  • Dr.Ravic
    fugasik: nemohl by jsi to nafotit? diky
  • Fugasik
    Já ho dělal z nerezu....a tvarovali jsme to na autě....jen lituju že jsem dal koncovky jenom 80mm
  • Dr.Ravic
    poslal jsem ti maila:-)
  • krosmen20VTPLUS
    mám tady jeden duplex na prodej......
  • Kubajz20VT
    já ho mám a spokojenost..:-)
  • Dr.Ravic
    díkec
  • Dr.Ravic
    Martynnz: ze to je 1,8 jsem si pamatoval, ale uz jsem si nejak sakra nemohl vzpomenout ci to bylo:-)))
    za ty fotky bych ti byl vdecnej, dekuju
    Goode odkaz nahodou nekde nemas? ja to kua nemuzu najit. vim ze jsem na to cumel a stalo to neco kolem 15000, ale nemeli tam koncovky co chci ja...
    vzdycky musim mít neco extra, neznas to nahodou, ze?:-)))
  • Martynnz
    tady na té fotce to je 1.8ma. Už jsem to s tím koupil a pravděpodobně to bude (dvě trubky svařený do jedný) :-D. Jinak někde mám možná fotky jak to vypadá ze spodu, tak zkusím najít a dám je tady.
  • Dr.Ravic
    ahoj,
    mám prosbu na majitele duplex výfuku na 20VT. nemohli by jste sem hodit technickej vykres, nebo aspon nejake fotky? uz jsem to u par z vas videl, dokonce jsem nasel i nejakou stranku kde je nabizeli (tu ale bohuzel uz nemuzu najit)
    vsem diky za rady