Nastavení rozvodů 20V Turbo Plus

• Coupe20VT PLUS :-D
    jo.
  • Deamon 20VT LE
    takže úplně přesně až bude 1.píst v HU tak je nastavená klika ju? :-)
  • Innocento
    Třetí příspěvek odspoda to snad vysvětlil jasně :-)
    a podle hodinek se nedá přesně řídit?
  • Deamon 20VT LE
    to je jasné mám doma aretace ale zajímala mě jen ta klikovka abych jí trefil přesně na zub, jestli je někde něaká ryska či něco podle řeho se dá bezpečně řídit?
  • ales
    ještě jedno doporučení,bez odpovídajícího vybavení se do toho radši nepouštěj...viz níže
  • Deamon 20VT LE
    takže na klikovce nenajdu žádnou risku podle které se mohu řídit? jen 1.píst do HU?
  • ales
    tady máš fotku jak to může vypadat :o)http://www.autokohout.cz/fun/default.asp?index=5&a mp;virtual=
  • Lenoš20VTLE
    svatá pravda velebnosti
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    přesně tak a pár věcí při tom poničíš a načneš,takže jak půjde čas začnou ti odcházet další a další věci až ti jednoho vytryskne pára z uší a řekneš že je to sr.č a prodáš to s ukrutným prodělkem,přitom to bude jen a jen tvoje vina protože špatným servisem jsi si neustále generoval nový závady - to je národní sport :-)
    jde, ale je to pakárna ještě větší....
  • _ACE_
    Musí motor ven nebo to jde udělat i v autě?
    ne nadarmo se motor vyndavá z auta... :-D
    ani to ani ono, indikátor do prvního válce a tzv nejhornější úvrať :-)
  • Deamon 20VT LE
    jj dík to vím ale ohledně klikovky má někde aretaci či rysku?dík
    přesně tak a abys to neměl tak jednoduchý tak si dávej pozor při protáčení motoru než dáš řemen, je to 5ti vál a naprosto ochotně se potká když uděláš chybu :-)
    1. píst do HÚ a na vačky jsou aretační přípravky...
  • nocarret
    jsou na to přípravky, někdo je má ale nevim zrovna kdo
  • Deamon 20VT LE
    Ahoj, potřebuji menší radu, potřebuji přesné nastavení rozvodů na 20V Turbo, hlavně klikovky nenašel jsem nikde rysku nebo aretaci zná to někdo? na vačky aretace mám, či jestli je na co si dát při nastavování pozor? dobré by bylo i nakreslené schéma, díky za info