NUTNĚ!!!-- Marcel.. a někdo přes elektriku

• Maxxx 16VT
    nevim co víš.. ale bude lepší když o tom pomlčíš... pak mi to řekneš na srazu co ti kdo řek...
  • nocarret
    hele já slyšel jinou historku ale to je jedno .-))))
  • Maxxx 16VT
    :-) bouhužel kámo... nic v této podobě tu neni :-)
  • Innocento
    Není v rodině volná dívka - žena ? :-)
  • Maxxx 16VT
    no když jsou velmi dobré vztahy v rodině.. tak je možné že takovéto míchadlo dostaneš jako dárek... :-)
  • Tlama
    kolik stojí takéto nové míchadlo??
  • Maxxx 16VT
    jinak tedy hotovo.... míchačka míchá... ale ta ostuda prvních 20KM :-D sme předjížděli zanáma modro a pří řezaní to bylo jak smouk granat... no už to je snad vypálený...
  • Maxxx 16VT
    no uvažovali jsme nad repasí nebo nějakym jetym ale pak se to vrtlo tím lepším směrem...
  • nocarret
    no..známe se už léta kromě jinýho mě volal tuhle jestli nemám míchačku na 16VT .-)))
  • Innocento
    Neee :-) To je z http://www.max-boost.co.uk/max-boost/index.htm

Ale to moje toho má už taky dost :-)
  • Maxxx 16VT
    epfff koukl jsem ti do profilu.. to rozžhavený turbo je z tvýho auta? lol
  • Maxxx 16VT
    tak pokuď máš 20VT tak to joo já myslel že máš 16VT
  • Innocento
    To mě taky ne, ale do TB28 už investovat nechci :-(
  • Maxxx 16VT
    noo neorigoo joo to jsem nechtěl.. pasovat nějak příruby.. a podobně.. to se mi vážně nechce..
  • Innocento
    Hmmm, takhle bych se chtěl v co nejbližší době pomazlit s GT2871R :-)
  • Maxxx 16VT
    .
  • Maxxx 16VT
    .
  • Maxxx 16VT
    .
  • Maxxx 16VT
    NEEEEE :-D vůbec ho neznám :-D ty ho taky znáš?? :-D proč se ptáš?
  • nocarret
    hele neřešil to s tebou Honza Pánek .-)
  • Maxxx 16VT
    ha už je doma .... no je to mazelll!!!! se my ho tam ani nechce montovat.. jak je krásnej.. zejtra nafotim..
  • Maxxx 16VT
    právě ted je nové turbo na cestě mezi Prahou a Sosnovou... :-)zejtra by to mohlo jezdit... když nepřijdu na nic co by se muselo řešit..
  • Maxxx 16VT
    atmosfery to nemaj.. resp. ty máš palec žejo.... a ty máj jen jednu civku pro všechny válce... a ty tuhletu kravinu nemáš.. bud v klidu :-)
  • Maxxx 16VT
    jo jo přesně tak.. šlo to na dva tak se to pročistilo dalo zpět a zas na 2 tak sem chtel zjistit kerá strana to je tak jsem vždy odpojil jednu v domění že to jednou nechytne.. ale chytlo to pokažký.. tak sem to dal zpátky a zas na 2.. konektory prohodil a na 4 konektory prohodil a na 2 a zas jsem je prohodil a na 4.. tak jsem to nechal provizorně prohozený.. pak to nějak vyřešim.. jen jsem to potřeboval.. aby ten motor šel na všechny kotle než jsem začal sundavat turbo..
  • Luxor
    power modul... takova ta hlinikova zebrovana krabicka jak do ni vedou dva kabely ke dvema civkam, kousek pod airboxem... maxx tam ma nakej blbej kontakt... ja mel stejnej problem, vycistil jsem power modul a prostrikal contactolem, od ty doby klid...
  • Maxxx 16VT
    super.. dík... uvidíme jak se to vyvine .. pak se ozvu.. jak to bude .. zatim je času dost...
  • Tlama
    Maxíku...když to nedáš do srazu do kupy tak jsem ochotnej tě tam vzít...stačí napsat...čus Tlama
  • Maxxx 16VT
    svičky jsou celý.. mám brisk premium.. žádná elektroda.. přeskok jistry je obchvatný..

a co se stilu jízdy týče.. jezdim normálně bezpečně .. nejsem střelec bych tipnul za 1hodinu jízdy mě turbo na plný výkon jde tak 1-2 minuty.. možná ani to né.. jinak od tý doby co jsem dělal kat jsem ujel tak 3 - 4 tis.. většinou dálky jetý na ekonomiku.. tudíž téměř bez turba... ale jinak fungovalo bezva..
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    moc dlouho ne, tohle na fotkách je významná nevývaha a to by jezdilo tak 1000Km a ještě velmi mizerně. Skoukni i svíčky jestli ti nezmizely porcelánky ve spalovně,ty umí taky hodně
  • Maxxx 16VT
    mám blbou otázku... pro Marcela... jak dlouho by žilo turbo kterýmu chybí jedna lopatka... viz obrázek???? já jsem totiž minulý rok.. když jsem vytloukal kat našel před katem tří části.. po poskládání mě stoho vyšel list myslel jsem od turba... který by i mohl pasovat na to co tam teď chybí.. sem to tehdá přešel v domění že to go turba co bylo psáno v prodejních papírech bylo protože se rozlitlo.. a je to pozůstatek z předešlího.... ale nemyslim si že by vydrželo tokový vrtky nějak extra dlouho.... co??
  • Maxxx 16VT
    hele ve vaně neni co.. je to rok a pul po go... a nic se stim nedělalo.. a kevšemu je tam sitko na sacim koši a fitr.. aaaa pist.... do oleje to nefláká... a běží to kulturně na 4 a v 5000 rpm.. se nic neozávalo.. tak taky jsem měl chvilku bovana.. z pistu... nebo ventilu... ale je to ok.. tedy doufám.. asi změřim tlaky..
  • nocarret
    to bude jak ti kus pístu vyletěl vejfukem .-) modli se abych neměl pravdu .-) nebo bylo nějaký svinstvo ve vaně každopádně bych jí sundal a omrknul to
  • Maxxx 16VT
    vymáčkunutí k druhé straně..
  • Maxxx 16VT
    vymáčknutí k jedné straně..
  • Maxxx 16VT
    rotoru chybí jedna lopatka jedna je neštíplá a polovina na koncích zohábaná..
  • Maxxx 16VT
    příčina hrozivého zvuku..
  • Maxxx 16VT
    tak se na tom dneska dělalo.. chod na dva válce se vyřešil.. do 30 minut..bylo něco s modulem.. pročistilo se prohodilo se zohýbylo se a jde... ovšem dým se samozřejně nestratil.. tak se vyškublo turbo..
  • Petr613
    Rozvody
  • nocarret
    prosímtě možná by stačilo to napsat jednou do jednoho příspěvku prostě se ti to vysypalo a neni to zničeho nic, každá mechanická součástka má svojí životnost, prostě chodí a opotřebovává se a pak prostě jednou odejde a turbo s tim nemusí mít nic společnýho, klidně ti mohl skočit rozvoďák protože kdyby lehla míchačka tak to pojede v klidu na 4 válce to co popisuješ může mít spoustu příčin, třeba fouklo těsnění pod hlavou nebo je to přidřený....na dálku ti nikdo neporadí, vem si nářadí a rozhoď to nebo to odvez někomu kdo umí
  • Tlama
    asi cívka
  • Honza
    chaotickej příspěvek...
  • Maxxx 16VT
    píšu to jako už po třetí tak ve skradce..

pří natlakování 0,9b na 16VT na 5stupen.. se na mě zařval zvuk.. jako když bych RVAL DO ŠPAJZKY BEZ SPOJKY KVAL.. ale otáčky by muselí být o mnohem větší.. nee neřadil jsem... bylo to prostě fvzzzzzzzzzzz jako kdybych řadil bez spojky..pokles tlaku mazáni z 1,2b na 0.7b.. no odstavil jsem to můj odhad bylo turbo.. po 15minutách co jsem to natočil.. bílý kouř.. z výfuku.. tak je asi jasno co? má vakl.. do stran ale ne nějak hybridní a dovnitř a ven nic...

jinak od té doby jde na 2 válce.. prve šel na 2hý a 3tí.. tak jsme prolezli co se dalo.. a ted zas to paálí na 1 a 4 a vypadá to že tyco nejdou.. tak to ani nehází jiskru. a ani to nestříká... nevíte někdo?