Scháním pístní kroužky 20VT pomozte prosím

• Deamon 20VT LE
    Marcel 8Vritmo,20Vkappa - napsal jsem ti email ohledně kruhů na 20VT
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    hoši jakmile 20VT ztratí tlaky tak je to velmi špatný znamení! Doporučuju s tim už nejezdit a ihned započít s nápravou. jestli například chybným vstřikovačem došlo ke zničení pístu vysokým EGT,je otázka času kdy to s sebou veme stěnu válce!!! bacha na to,kdo zná moje začátky ví proč to tu píšu :-)
  • Deamon 20VT LE
    je to pěkná prácička, určitě i kvalita, ještě jsem neměl čas to rozebrat, scháním tu hvězdici co je na hlavových šroubech, až vše zjistím dám hned vědět jak to bude s kruhama a guferama
  • Deamon 20VT LE
    jj jsou špatný tlaky měřil jsem je xkrát cca na 3 válcích, turbem to není u mě, blbne to na rozjezd a volnoběh občas, jinak kdyby jsi chtěl dobré turbo tak bych možná o něakém věděl,
  • vevca
    P.S. jinak jak si na to vubec prisel na to ze mas v haji krouzky nepocitaje to ze si zmeril ze mas maly tlaky ale jaky byl ten prvotni impuls ze si to vubec kontroloval netahlo to nebo kourilo nebo jak? Ja prave mam bud v haji turbo 90% nebo krouzky 10% ale jestte jsem se v te zime nedostal k tomu abych to zmeril ty tlaky
    výsledek
    když budeme dělat hlavu my,těsnítka jsou v ceně. Když si ji budeš dělat sám tak si je klidně kup,to mají v každym krámě s dílama - asi zbytečný abych ti je posílal,ale nebránim se. platba jakkoliv
  • Deamon 20VT LE
    Možná už zítra uvidím jak to bude s motorem, to je v pohodě to dám dohromady jsem mechan co dělá v Hondě a má Coupéčko :-), jen hlavu si nechám udělat máme na to taky fachmana, kdybych ho neměl k dispozici tak bych jí hodil k tobě.
    No když budu brát od tebe ty kroužky tak vezmu i ty gufera na ventili(kolik za ně?) ale musím sundat nejdřív hlavu a kouknout i na ventili abych je případně vzal najednou. Jak to bude s placením? předem na účet či dobírka?

hele ani nevim,chodí mi to od jednoho závodního magora už nabalíčkovaný,ale nemusíš mít strach už jich jezdí hafo a bez problémůch :-) a je to na všech 5 hrnců neboj. Já na to dávám dost věcí nových,takže si myslim že u mě seženeš vše co budeš potřebovat a ve slušných cenách. Hlavně bacha než to vytaháš ven,dobře to očísluj ať se pak nedivíš! je ještě možnost přivézt "kostku" na vozejku a opravenou kostku si pak zase odvézt. Zvaž rizika podle svých schopností a možností. Neratovice
  • Deamon 20VT LE
    no najeto je jen 72tis.zatím úpravy nehodlám až to bude pohromadě tak něco málo.
    Budu muset sundat nejdřív hlavu abych věděl co s tim přesně je ale kroužky bych rád dal nové, kdo je výrobce těch kruhů na 20VT a je to kompletí sada kruhů na všech 5 válců za 4500,-? cena za opravu hlavy je dobrá těsnící gufera se dají od vás také pořídit a cena? nebo ještě od kud jste? díky
    a nebo honování bloku + nové kované písty wossner vč.kroužků a čepů 22tisKč
    sada kruhů na 20VT síly 1,2 1,5 a 3 ihned k mání,cena 4500,- a nebo kroužky z atmosféry síly 1,5 1,5 a 3 a nech si upravit píst. Tahle sada 2500 do týdne. Jetý dobrý píst s novými kroužky 1800,- oprava hlavy na serdi včetně nových těsnítek 1800,- plus každý vadný ventil navíc. Sacák 400/ks výfukáč 700/ks. Ostatní díly na dotaz,děláme cca 12ks 20VT motorů ročně a něco o tom víme :-)
  • nocarret
    no napřed si dej dokopy motor ať chodí jak má, pak se dají vymýšlet úpravy víme toho hodně moc .-) Kolik máš najeto?
  • Coupe20VT PLUS :-D
    co třeba podpálené ventily?
  • Deamon 20VT LE
    momentálně spíše sérii s origo turbem, nejdřív to chci vyřešit, pak se tam možná něco dá třeba silnější turbo atd.. o něčem víš?
  • nocarret
    máš serii nebo nějaké úpravy?
  • Deamon 20VT LE
    Ahojky moje nová rodinko:-) Potřeboval bych malou pomoc, scháním kroužky na 20V Turbo neví někdo z vás o nich někde? Koupil bych kompletní sadu na 5válců

Nebo jestli se někomu už stalo že měl na prostředních 3.válcích tlak mezi 5-6 co by mohlo být špatně?díky za pomoc