Ahoj Maxi ,nevím jestli jsem to pochopila správně o co jde ale kamarád mi něco našel tak na to mrkni zda by se z toho něco hodilo a zda je to to ,co potřebuješ.Třeba Ti to trochu pomůže .Pokud to neí to co jsi chtěl tak se omlouvám.
http://www.ceske-normy.cz/trida-30
Pomoc s Diplomovou prací
-
08:03:54 2.2.2010
-
11:24:50 1.2.2010nevím kam to dát tak aby to přečetli všichni...
jelikož je nás tady spousty a každej dělá neco jiného tak jsem se rozhod zkusit jestli někdo náhodou nepomůže..
Zadání:
Silniční zkoušky
- smysl a účel provádění silničních zkoušek
- zpracujte metodiku silničních zkoušek brzd
- zpracujte metodiku silničních zkoušek stability vozidla při brzdných i jiných manévrech
- odhadněte budoucnost silničních zkoušek
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Potřebné podklady:
Podstata silničních zkoušek, Normy, předpisy a paragrafy které ustanovují základní podmínky pro vykonávání silničních zkoušek.
Stručné podklady všech silničních zkoušek provádějících se v současné době.
Podrobné podklady:
Měření spotřeby paliva, zkoušky zrychlení, dojezdové zkoušky, kontrola počítače kilometrů a rychloměru, zkouška maximální rychlosti, + , + ,
Nejpodrobnější podklady:
Silniční zkoušky brzd a stability vozidla a všeho co se tímto směrem týče (losí test, obecné grafy apod….)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
dále schánim dobrý kontak na ČVUT (Praha) dále TÜV a Ferodo kdyby někdo neco měl tak bych byl moc rád.. předem díky V.Maxxx@seznam.cz