Pomoc s Diplomovou prací

• Janinka 2.0.16VT
    Ahoj Maxi ,nevím jestli jsem to pochopila správně o co jde ale kamarád mi něco našel tak na to mrkni zda by se z toho něco hodilo a zda je to to ,co potřebuješ.Třeba Ti to trochu pomůže .Pokud to neí to co jsi chtěl tak se omlouvám.
    http://www.ceske-normy.cz/trida-30
  • Maxxx 16VT
    nevím kam to dát tak aby to přečetli všichni...

jelikož je nás tady spousty a každej dělá neco jiného tak jsem se rozhod zkusit jestli někdo náhodou nepomůže..

Zadání:
    Silniční zkoušky
    - smysl a účel provádění silničních zkoušek
    - zpracujte metodiku silničních zkoušek brzd
    - zpracujte metodiku silničních zkoušek stability vozidla při brzdných i jiných manévrech
    - odhadněte budoucnost silničních zkoušek
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Potřebné podklady:
    Podstata silničních zkoušek, Normy, předpisy a paragrafy které ustanovují základní podmínky pro vykonávání silničních zkoušek.

Stručné podklady všech silničních zkoušek provádějících se v současné době.

Podrobné podklady:
    Měření spotřeby paliva, zkoušky zrychlení, dojezdové zkoušky, kontrola počítače kilometrů a rychloměru, zkouška maximální rychlosti, + , + ,

Nejpodrobnější podklady:
    Silniční zkoušky brzd a stability vozidla a všeho co se tímto směrem týče (losí test, obecné grafy apod….)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    dále schánim dobrý kontak na ČVUT (Praha) dále TÜV a Ferodo kdyby někdo neco měl tak bych byl moc rád.. předem díky V.Maxxx@seznam.cz