Vzpěry kapoty

• Tlama
    tak pro vaší informaci.....mám origo písty a oba mají 220N
  • von Raven
    sem otevrel kapotu a mam tam tu levou vzperu 250N a otevira s emi kapota lip jak Vencovi ale nevim kolik tam ma on takze 2x270N jak pise Radar musi stacit
  • von Raven
    v podstate to mas jedno ale tlustym dolu :)
  • von Raven
    jak rikam oktavky a fabky jsou o par kacek drazsi a lezou pres 400N ale sou asi o 5 cm kratsi od puvodnich taze to zas bude niz
  • POL 20VT
    Lepší budou 2x350N, 325N je málo...
  • POL 20VT
    Tak už nainstalováno, nicméně není to až taková bomba, za studena to drží o něco méně nahoře. Ale jinak dobrý, lepší než koště. Foceno dnes.
  • Luxor
    ja uz je mam doma, muzu na ne koukat :-)
  • von Raven
    jelo treba brzdove hadicky
    Radar tak to je parada
  • Janinka 2.0.16VT
    Radar 20VT:Asi to na srazu okoukneme a pak koupíme .díky
  • Radar 20 VT
    TO Jana
    jo jsou to oni .
    v neděli jsem je objednal, a v úterý byli u mě.
  • Janinka 2.0.16VT
    Radar 20VT:prosím Tě kde jsi je kupoval,jsou to přesně Ty co jsi na ně dával odkaz?dík
  • Radar 20 VT
    TO von Raven 1,8 :
    přetlačuješ kolem středu zámek se nenamáhá
  • Radar 20 VT
    to jana

pasujou vpoho i na původní kuličky,ale dodávají v sadě vzpěr i kuličky větší.
  • Janinka 2.0.16VT
    Tak to se z toho fakt pos...,dnes jsme je chtěli objednat ale zas nám tvrdili ,že to má dole větší kuličku a že nám to rozbije hubu nebo něco v aute.tak já už fakt nevím
  • lukin20VT
    tak to jste me udelali radost taky du objednat. Uz me ta riginalni fiat fosna v kufru nebavi :)
  • Luxor
    napriklad stromecek Wunderbaum, ten pasuje i do coupe ;-)
  • Jelo
    von Raven : například ?????
  • von Raven
    to Radar a musis prekonat silu u vrchu nebo kolem stredu pri zavirani nebo az dole? pac ti mensi by nemuseli doskocit u vrchu a mohli tam viset jak tarzan :) taky kdyby byla moc silna dole tak zas namahas zamek, optimalni by byla stredem, nebo dat ty kratsi z jinych skodovek ale ty jsou jeste krapet silnejsi.... neverili by jste kolik dalsich dilu z fazola presne pasuje na fiata :)
  • Maxxx 16VT
    já už to mám rok.. a že tu haupnu zvedám bohužel dost často :-( a stále drží.. i v zimě to blo v pohodě..
  • Edrig
    Hm,mám dotaz: jak dlouho asi ty nové vzpěry bez zarážky udrží těžkou kapotu ?Není to jen krátkodobá záležitost?
  • Janinka 2.0.16VT
    jsou to Ty 700mm dlouhé?průměr pístu 8mm?Průměr válce D 19mm?
  • Luxor
    Taky jsem si je objednal :-) sbohem nasado na koste!!!
  • Radar 20 VT
    To Gooddeath
    já už jsem tu svoji basebalovou pálku taky vyhodil
  • Radar 20 VT
    To Gooddeath
    http://www.autodily-dnd.cz/product/51186-plynova-v zpera-5-dveri-pick-up/

184 Kč/1 Ks
  • Radar 20 VT
    TO Jana 2.0 16Vt
    normálně jsem vyndal ty starý, nacvaknul nový, a fungujou super .
    na fotce nic nepoznáš je to jenom vzpěra.
    nic se nemusí přešroubovávat,zkracovat. jen se vymění.
    nahoru tlačí super a dolů musí člověk trochu zatlačit aby dostal haubnu dolu.
  • Maxxx 16VT
    já jsem to předelával.. mám 2 a bez zápatky... ale už si nepamatuju jejich silu... ajak jsem to tehdá spočítal... ale až budu doma mužu se kouknout... jsou akorát... od poloviny tu kapotu otevřou sami.. sic ji nedotáhnou do konce a jsou kradčí než origo ale.. tak nějakej zasekavací bazmek kterej my spadne s haupnou na škecu 2 ze 3 pokusu vážně nechci..
  • Janinka 2.0.16VT
    Radar 20VT: Mohl by jsi sem prosím hodit foto? Nás totiž dnes v autodonth přesvědčovali ,že je tam nemůžeme dát v žádném případě,že tu bude problém při zavření a že se poškodí.dík
  • Radar 20 VT
    dnes jsem namontoval ty vzpěry z pick upu a paráda. samo to kapotu zvedne, a pak ji musím silou přeprat,aby šla sklopit. supr za ty love.
  • von Raven
    tak potom z fabky nebo oktavy, ty jsou zase kratsi ale maji uz kolem 400N
  • Luigi 16VT
    von Raven 1,8: Pálka to ani nebyla. V brněnské Azuře mi je nechali po 500,- Drží super, při otevření kapota odskočí. Prostě spokojenost. Jen by mohly být delší.
  • von Raven
    myslim ze je testoval Amadeus na 270N a stacilo to, ale mel xsaru tohle je fazol pick up a ma 325N take by to melo byt v klidu a jeste jsou o 5 cm delsi jak ty co tam montuje fiat
  • von Raven
    jsen ze ne pac fazoly a oktavy a kde co maji 520mm toho pick upa sem objevil ted ale jen co se dostanu do toho obchudku kde by je mohli mit tak to testnu... za ty kacky nemam ani pul nadrze a pul nadrze a kapota na palici a vecne zavirani otvirani a podpirani kdyby nahodou do toho zainvestuju
  • POL 20VT
    Raven-ty je tam máš?
  • von Raven
    pro ty line http://www.autodily-dnd.cz/product/51186-plynova-v zpera-5-dveri-pick-up/ prumer valce a pistu stejne, celkova delka o 3cm delsi a zdvih o 5cm vic, takze kapota pujde jeste o kousicek vic otevrit a to vsechno za 2 x 184 Kc
  • von Raven
    jj ve fiatu kolem 3000,- jine kolem 300,- jediny problem jen, ze se musi hledat dost dlouhe a zadne italske (sice Luigi pise alfa ale to zas bude palka) myslim ze se chytaji od 270Newtonu kolem 300 je spolehliva, a to ma kazdy fazol, jen ta delka je krapet kratsi takze hledat hledat ale za 3000 se da udelat aspon 5 aut tady jsou slusne ceny ale i tak nejsou jako u nas ale aspon muzete vzit metr a nekecat a neco proto udelat http://www.autodily-dnd.cz/product/39028-plynova-v zpera-kapoty-09-00-/
  • MatyCZ 20VT LE
    Kupoval jsem si obě vzpěry na kapotu a vyšly mě ve Fiatu asi na 3.000 Kč.. Samozřejmě se jedná o ty na LE, které nemají pojistku..
  • Jirka 1,8 16V Č. Krumlov
    vzpěra s pojistkou
  • Luigi 16VT
    Nocarret: Karle, nedělej, vždyť jsi je u mě viděl ... mám tam vzpěry z 5 dveří Alfa145 a naprostá spokojenost ... možná jen mohly být delší ...
  • Syky
    ja mam vzpery takovy ze dam nahoru,drzi,a pak zase dolu...ty vzpery bez tech pojistek se davaly az na ty novejsi modely mam pocit...99,2000
  • nocarret
    pojistka je na pravý straně, u řidiče ona i ta vzpěra je taková mohutnější proti tý nalevo
  • BigBen3
    A propos,kde přesně je ta pojistka u řidiče? Já tam mám obě,ale když otevřu haupnu,nedrží to. Logicky jsem myslel,že je to v háji,ale třeba není... díky
  • nocarret
    fakt existujou "nezacvakávací" vzpěry co udrží otevřenou kapotu?
  • von Raven
    jde tam dorvat i jine vzpery, jde jen o delku pistku a toho plaste at to tak nejak sedi a mylsim ze s tim laboroval Amadeus a daval tam z xsary a bylo to gut.. vetsinou ty vzpery z jinych aut stoji kolem 300,- a maji kolem 300N coz pry staci spolehlive. ja mam tu zacvakavaci a hodne blbu uz rvalu pres tu pojistku a nekteryms e to i podarilo, takze mistma v to nemam duveru
  • Coupe20VT PLUS :-D
    mám coupe 20VT a taky u řidiče je pojistka... taky už mi to jeden kretén rval přes tu pojistku zajímalo by mě, jestli se nechaj koupit ty silnější bez pojistek...
  • JP
    Já mam 16VT 1994 a vzpěry má. U řidiče je jištěná, což většina Coupé neznalých nechápe a rve to přes ní, když nestihnu zakročit. Na STKčku se díky tomu jeden blb solidně majznul do palice:)
  • Tlama
    měl jsem 16VT 96 a tam byl jen jeden na pravo ten jak se musí zacvaknout, ted u 20VT 2000 mám dva jako na obrázku
  • Mila84
    No zajímá mě jestli ty vzpěry mají všechny coupéčka? Nebo se to začlo montovat od nějakýho roku výroby?
  • Tlama
    jaký vzpěry?? myslíš ty pístky co drží haupnu otevřenou?? ty jsou origo ...
  • Honza
    co vidíš ..seriový coupe z roku 1995,v té době ještě se seriovým motorem, tkerej čekal na 2x smrt...
  • Mila84
    Ahoj zajímalo by mě jestli mají všechny coupéčka ty vzpěry kapoty? Nebo to bylo za příplatek? Já je tam mám.