Plynové lanko 16VT

• Elkar
    na kole jsem to snad ani neměnil že by to jako bylo potřeba... asi nebrzdím tak často :-D
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    tak lepsi nejaky, než zustat nekde viset...to by me nasralo a byl bych rad i za tkanicku...no a behem casu muzes shanet "Coupe" lanko :-))
  • amadeus69
    Já právě to na kole měním tak 2x ročně takže nevím jestli je v autě lepší, nebo to na kole víc namáhaný. Jinak jsem koukal že mají komplet u autokelly ale není nikde skladem.
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    toz u brzdovyho lanka na kole pusobi jiny sily nez u seslapnuti plynu auta :-)) nebal bych se toho..to uz pak jedine z traktoru:-))
  • Feki
    Ale vetsina těch lanek je na h... Teda nevím jak u aut ale lanka na kola moc nevydrží..dělal jsem dobu u biku a sám jsem jezdil a brzdovymi lanko jsem měnil tak 2-3x ročně..:( možna když se daj do aut tak vydrží dyl..
  • Elkar
    spíš brzdový lanko... to je tlusčí :-)
  • Honza
    nejbližší cyklošop koupit nerezový lanko na přehazovačku a namontovat...
  • nocarret
    no jednou jsem ho poptával a bylo mě řečeno že se už nedodává, jedině Fiat, pokud něco seženeš dej vědět
  • amadeus69
    Mám takovej blbej dotaz :-D Čistil jsem škrtící klapku a zjistil jsem, že mám téměř přetržený plynový lanko.
    Chci se zeptat je nějakej problém s jeho výměnou něco na co si dát pozor, nebo je to brnkačka? A potom ještě kde se to lanko vůbec šteluje? Koukal jsem a na klapce jsem nic nenašel :-/ díky moc