Víčko zámku - oprava

• von Raven
    spis mu prclo to male perko co to tlaci zpet a plisek se zavira at tam zbytecne nejde prach a neprsi... takze jak pise Coupe20VT PLUS, rozebrat, uz si to nepamatuju jestli staci jen pustit sklo dolu a vlevo v tom vedeni skla je naky sroubek a od zamku dalsi (uz sem s coupe nejel aspon mesic) ale celly tapec dveri ven nemusi jestli te to uklidni pokud nebudes kopyto a nehodis si naky sroubek dovnitr, nejvetsi dojeb je ale sundat z te vlozky zamku ten kryt co ma v sobe tru pruzinku co ti praskla a takovy system je na obou dverich, kufru i nadrzi...hodne dobrych nervu, ja sem radsi vsadil na sekundak a dalkac :D
  • Denis 1,9 JTD:(
    Amadeus: My malí tím průlezem projdem:)
    Zdendys: Myslím, že to až tak nemá cenu. Řwšíš to kvůli zamrzlému zámku? na to pomáhá odmražovač, mi jednou zamrzl přímo ten plíšek, i když zámek fungoval.
  • ZdenysM.L.
    Kurňa to jsou rady jak od Vacátka:-)
  • amadeus69
    von Raven: Tou průlezkou v kufru? :)) nehrozí, jedině že bys to naučil psa :-D
  • von Raven
    jj jak pise Coupe20VT PLUS :-D presne tak, ja jsem to vyresil akcneji, gelovy sekundak do zamku, na vicko sem nalepil tenkou tycinku a povytah ho a slus... zamek skoncil, druhou stranou parkuju u zdi :D takze jen central, az selze prohodim male cigance kufrem at mi otevre
    nedobytne auto, na sklech folie, takze ani rozbiti nehrozi, ikdyz mezi nama, az prestane fungovat i central tak uz to je fakt na prulezku pro decka :D
  • ZdenysM.L.
    a pujde to i na zámku nádrže?
  • Coupe20VT PLUS :-D
    dá, ale je to piplačka... celá vložka ven. sundat víčko, nasadit záklopku a sborka...
  • ZdenysM.L.
    Mám na levých dveřích propadlé víčko zámku .Je to ten plíšek co jde bokem když do zámku strčíte klíče.Jde to opravit?Dá se demontovat celé to víčko aby se dala opravit ta pružinka?