Rada: sada hadic (voda) 20VT

• Simarik
    njn ale takovou podlahu sem taky už dělal :D
  • POL 20VT
    krásnej pohled! :-)
  • Simarik
    tak už dorazili. jeli přímo ze skladu fiatu v IT. teď už bude klid :-)
  • Simarik
    už sem objednal, počkáme jesi to bude vše pasovat a dyžtak není problém to sehnat.hlavně hadičky k turbu !
  • Lubik
    Simarik: Taky mám zájem. Kdy to budeš objednávat?
  • Feki
    Dobre ty..Pekne pekne..;)
  • Simarik
    Tak aktuálně:

46525553
    46465410
    46448019
    46480785
    46474870
    (čísla dílů z ePERu)

hadice: nad turbem,pod turbem,kolínko u svodů,do chladiče nahoře a dole na propojení termostatu a bloku.

cena 3500,- vč. DPH vč. případná pošta

jsou skladem

• Simarik
    teď řešim gumový nový a čekám na cenu. jen jedna hadice musí bejt origo a ostatní neorigo !
  • Simarik
    případně umí někdo za slušnou cenu originál gumový hadice ? nechci žádný starý rozpraskaný... díky
  • marcin
    Simi velmi ma to mrzi,ale ja musim od toho odstupit:-(nevisla mi praca,takze musim cakat na oteplenie:-(((kunňa s tym pocasim,uz nech je teplo
  • Simarik
    někdo s účtem na ebayi kdo by pomohl ? peníze na účet pošleme ! aspoň já nemám problém
  • Maxxxx
    Len neviem ako vyriesit to platenie...
  • Simarik
    jj to by bylo super
    -----------------------
    zatim zájem je:
    Simarik 20VT
    Marcin 20VT
    POL 20VT (možná)
  • Maxxxx
    Tak paypal nemam ani ja. No ja ich teraz vobec nepotrebujem, len ma napadlo, ze mam znameho ktory by bol asi ochotny, tak som ti chcel pomoct..
  • Simarik
    maxi ty je chceš taky ?
  • Simarik
    achjo, paypal nemám,tim se platí na ebayi jesi se nepletu !
  • Maxxxx
    No prave by bolo najlepsie zistit kto to chce. Ja sa musim este ale spytat ci pre toho dopravcu nebude problem zobrat vyse kusov. Budem to vediet na konci tyzdna. Inak Simi ked sa prihlasis, tak mozes vidiet, ze je to 160 libier, chce to zaplatit paypal, co neviem ako funguje:).
  • Simarik
    maxxxx psal že 160 liber tj cca 4800 CZK + přeprava
  • marcin
    simi a maxxxx mal by som tiez zaujem,radsej vymenit ako keby mi to malo prasknut niekde na dialnici,ak je cena???
  • Simarik
    cenofka dobrá, jak to dostaneme tedy do čr ? možná by byl i větší zájem :-)
  • Maxxxx
    Simi mas maila..
  • Maxxxx
    Napisal som tam, vecer sa kuknem.
  • Simarik
    máš to v mejlu
  • Maxxxx
    No ale mne to chvilu potrva. Neregistruju hned..ak mozes do mailu mi posli odkaz stranky a svoje prihlasovacie udaje, ja im pisnem kolko za to a aky je styl platenia...
  • Simarik
    pokud máš možnost tak to prosím vem přes sebe. ideálně kdyby se to podařilo dostat do čech v něčem přiložený. moje hadice jsou KO :-( (zpuchřelí a 2 už praskly)
  • Maxxxx
    No a ty to mozes objednat, ci nie? Alebo sa mam registrovat a skusit to sam?
  • Simarik
    jj sem
  • Maxxxx
    Si tam registrovany, alebo nie?
  • Simarik
    http://www.italiaauto.com/viewtopic.php?t=17444&am p;postdays=0&postorder=asc&start=0&sid =8d7dccf70989f4bfa205b811d234a36e
  • Simarik
    http://www.fccuk.org/forum/ubbthreads.php?ubb=show flat&Number=971359&page=1
  • Maxxxx
    Najdi odkaz a posli, napisem tam. Zistim potom adresu toho dopravcu v UK a na tu to necham poslat...
  • Simarik
    já to vygoogloval, najdu a pošlu
  • Maxxxx
    Hod mi link kde si ich nasiel, alebo kto ich ponuka...komunikujes s nim, alebo este nie. Dopravit by to nazoaj nemal byt problem..
  • Simarik
    zkusil by ses poptat ? určo by se našlo víc lidí co chce ty starý zpuchřelí vyměnit a nečekat kdy to praskne samo :-)
  • Maxxxx
    Na fccuk ich nepredavaju? Vo vacsom by bola zlava, alebo by sa dali doviezt..chodim do Anglicka casto a ak nie ja, mam znameho co vozi diely, ked by som mu to pridal do dodavky, urco by mu to nevadilo
  • Simarik
    fotky jsou z fccuk
  • Simarik
    2
  • Simarik
    1
  • Simarik
    prosím o radu kde sehnat celou sadu hadic na vodu na 20VT ,dostal sem několik tipů na výrobu ale cenově je to mimo protože se musí udělat přípravek a ten stojí ranec. kde bych v čechách sehnal ?