1,8 žere po městě

• ales
    záleží po kterým městě jezdíš,v Praze počítáme spotřebu na motohodiny....
  • von Raven
    jj je to zimou ale kdo ma na to odvahu a dobre rozvody at si zkusi s 1,8 jezdit do cerveneho na 1,2 a 3 (3 staci na 130 v klidu takze lze tak vsude) a spotreba bude 30 presne 16 litru sem mel pryc po 50km :D
    .....
    Luxor ta carrera se mi zdalo ze to nejede lip jak V-power ale vic se zahrivalo
  • Elkar
    takovou spotřebu mám s 16VT, ale v zimě to asi fakt bude zimou.
  • Luxor
    s vícoktanovým benzínem se motor víc zahřívá??? jinak s 1.0 motorem ve městě mám dobrou zkušenost, ohřeje se úplně normálně v mrazu, spotřeba normál (z palubního PC - samo reálné kilometry jsou menší díky prohrabaným kilometrům), takže možná spíš nějaká chyba nebo vlastnost konkrétního motoru...
  • von Raven
    tuhle spotrebu mam bezne v zime v lete :) ale plyn az na podlaze a otackomer v cervenem :D
    jinak to je zimou, gor fiat se ohriva pomalu a jestli jezdis tak 3-4km tak jak to chcipes tak to mas sotva spravne zahrate, vypni topeni vevnitr, dej dekl jak na skodovce pred chladic a kup carreru100 s tou se mi to zahrivalo az az :D
  • Coupe73
    No já bych to nijak nehrotil, spíš bych se přikláněl k zimě která je. Sám jsem to poznal i na autě manželky, která má obsah 1,0. Prostě se to neohřeje a obzvlášť město je tragéd, když pořád řadíš 1,2,3...
  • ZdenysM.L.
    Mám spotřebu mezi 12-15litry ve městě.Normálně jsem jezdil za 9-10litrů .Vyzkoušel jsem i víc druhů benzínu a je to stejný.Máte někdo nápady co s tím?Typuju lambda sonda nebo čídlo teploty? Co stojí lambda na 1,8?