umístění balastů

• Janinka 2.0.16VT
    Tak konečně máme v autě xenony a je to paráda.
  • von Raven
    normalne sem oddelal kousek tapecirunku kolem svetel, vyhodil jeden sroubek od svetla, na balast dal ten drzak co byl k nemu prichytil tim sroubkem od svetla, vytocil pod tapec kapoty, podlozil molitanem at neklepe, zatahl, zadelal a hotovo
  • Syky
    tak to nevim teda....
  • Tlama
    Jana 2.0.16VT - vzal jsem silikon...napatlal batalist ze spodu a přilepil pod tlumící vložku haupny k haupně..a drží super, nejsou skoro ani kabeli vidět a nikde nemusíš nic vrtat ani šroubovat
  • Jelo
    žádný držáky bych neřešil.Už tak je to závaží navíc. Přišroubovat k světlu anebo strčit pod ten tapec ať to není vidět . Ale pokud chce někdo vymejšlet nějakou složitost,tak je to jeho věc :))
  • Janinka 2.0.16VT
    Jelo : no to je jedna verze ale do kterých míst.Víš někdo už měl někde obrázky že na to dělal někde držáky ale nemohu to najít.
  • Jelo
    Nejdřív jsem je měl zespodu na světlech a pak jsem koupil nový světla a jen jsem je zastrčil pod ten tlumící "molitan" na kapotě.
  • Janinka 2.0.16VT
    Nemáte někdo obrázky kam umístit balasty-trafa při montáži xenonů?dejte mi je nebo poradte,díky