Prosím o pomoc s BOV SSQ

• kisik
    Tak jsem dneska podotahoval veskere hadice od sani a prostriknul kontakty a prestal se mi chechtat BOV ... To ti je krasny zvuk to "sss" :) . Chechtal se mi jak SSQ v3 ,tak aj origo ,ktery tam ted je ..
  • Simarik
    uvidime :-)
    Vašku stejně by šel novej ! jako všechno :-)
  • amadeus69
    Simi ty máš s tímhle fakt smůlu asi ti pošlu zpátky toho Baileyho jinak to nevidím :)))
  • Maxxxx
    Nie, pekne nastartovalo..preto som myslel, ze to bude ok, no nebolo. Previezol som sa dost dlho na to aby mal sancu sa sam zostelovat, no nestalo sa...
  • Simarik
    a co volnoběh ? stále chcípe ?
  • Maxxxx
    A ja ho mam na jazdenie, nie pre susedov a ani na to aby mi stalo v garazi.
  • Maxxxx
    Hej Simi, ten isty problem, nenatlakuje to, tududu...

Inak goode, davam selenku, ale to je pre zivot auta, nie na frajerinu. Myslel som, ze to bude fungovat, nefunguje. Ono aj ked clovek na to ma, niekomu sa nechce vrazat tisice za nezmysli a pacil sa mi vyse ako baily, preto som kupoval ten...
  • Simarik
    goode nevyjadřuj se ! už sem ti to říkal ! došli fondy !
  • kisik
    zbyva snad uz jen koupit overenou kvalitu .. Treba Bailey ..
  • Simarik
    maxxi stejnej problém ?
  • Maxxxx
    Simi hadam budes mat vacsie stastie, no mne nefunguje ani verzia II :(
  • Simarik
    no zatím takhle,ještě je zima na letní pneu
  • kisik
    Jak to dopadlo?
  • Simarik
    super maxi,počkám
  • POL 20VT
    tak to je slušná úroda..
  • Maxxxx
    Ja som ho za vyse nez liter videl uz aj na ceskom ebay..
  • Coupe20VT PLUS :-D
    a další komu nefunguje verze III. je VENOUŠ. to samé jen tudududu
  • Maxxxx
    Bol som v High performance dnes poobede. Zapozicali mi verziu II uplne bez problemov. Teraz je len otazka kedy budem mat cas to namontovat, no slubil som, ze tento tyzden vratim, dufam, ze fakt nebude snezit a v stredu sa k tomu dostanem. Potom dam vediet.
  • Simarik
    pockame az jak dopadne výměna u maxxxxe
  • kisik
    Mám plně stejný problém jako Maxxx. Mám SSQ v3 a můžu štelovat jak chci a pořád to dělá tudududu :-( .
  • Simarik
    jj dyžtak to vyměnim taky (než bude origo)
  • Maxxxx
    Cez tyzden si od nich zapoziciam tu verziu II na otestovanie. Potom ti tu dam vediet ci to fungovalo.
  • Simarik
    zkus zavolat,mojí první reklamaci vyřídili rychle
  • Maxxxx
    Mne to v celom spektre stelovania robi tududu...tak neviem. Zatial sa mi nevyjadrili k tomu, ci mi poskytnu verziu dva na skusku...
  • Simarik
    mě zdechne motor po nastartování když je štelování vyšroubovaný tak aby to netlačilo na pružinu,když ho přitáhnu tak tududuuuuu a tak šel ven. jinak bez vody,oleje,BOVu a kolama co maj na sobě jen sliky se jezdí fakt blbě :-)
    máte pravdu. verze II. se nešteluje. prostě funguje.
  • Maxxxx
    robi to len tududu...prave by som to chcel vymenit a vyskusat verziu II, len mi pisu aby som sa dostavil s autom, co je na tejto vozovke s letnymi pre mna nemozne, hlavne ulica kde ho mam v garazi. Tebe to robi co?
  • Simarik
    hmm blbec sem si to špatně přečetl. ty máš teda v3 a nefachá, tak to máme stejnej problém,zkus se s nima domluvit na výměně za v2,jestli bude fungovat tak musim udělat to samý.

co ti to dělá ?
  • Maxxxx
    No prave verziu II by som chcel vyskusat, tak si pisem s tym chlapikom, uvidim. Pretoze ta trojka mi fakt nejde. Cestu nemam, no uvidim co odpise a podla toho sa zariadim...
  • Simarik
    v2 se nešteluje, v3 má vzadu šroub. asi nebudeš mít cestu viď ? dyžtak ti to pošlu a vyzkoušíš. můj motor se musí ještě dodělat
  • Maxxxx
    teda aspon si myslim, ze sa nesteluje...
  • Maxxxx
    Aha...takze ty este nevies ci ti to funguje, ci nie. No mne nejde a coupe220VTPLus ma verziu II ktora sa nesteluje, tak by som rad vykusal ten..
  • Simarik
    je to ten od HPP ... v3 , já neměl možnost zkusit a seštelovat, rupla mi hadice na vodu a protože sem dodělával hudbu tak nemám ani šťávu pro start :-) od tý doby sem u auta nebyl (krom nabití baterie) a čekám na oteplení
  • Maxxxx
    A ty mas aky SIMI? Podla fotky dole mas tiez verziu III, tebe uz funguje?
  • Simarik
    Maxxxi jestli chceš tak ti ten svůj půjčim a můžeš vyzkoušet
  • Maxxxx
    Ten tvoj sa reguluje kde? Co sa pozeram tak na tie fotky, tak asi nikde :)
  • Maxxxx
    To s tou redukciou fakt neviem, nepaamtam si, doporucili tento, tak si hovorim o 4 kila vyse, to ma nezabije. Chcel by som po nich peniaze spat, tak som zvedavy ako dopadnem:)
    a nedoporučují ho kvůli redukci... nedávají k němu redukci na 25mm, ale jen na 35mm. ale to pro mě nebyl problem načrtnout a nechat z duralu vyrobit :-D
    mě odfukuje perfektně... při malym tlaku málo, při velkym tlaku, že se lidi otáčí... žádný tudududu nedělá... ale zase mám origo airbox, ten něco utlumí. ale jinak s rychlostí reakce jsem spokojenej... aspoň něco na coupe se mi nesere... :-D
  • Maxxxx
    Ten ktory mas ty je presne ten co som chcel najprv kupit ja, ale bolo mi povedane u nich, ze na coupe je lepsi tento ta verzia III, ty mas verziu II. Odfukuje ti aspon pekne? :) mne tiez, ale tududu :), tak som vratil original
    já mám tuhle verzi SSQV II. a není s ním nejmenší problém... ale nekupoval sem ho přes highperformaceparts...
  • Maxxxx
    Ma niekto tento ventil SSQ co je dole na obrazku a funguje mu? Ja blb som si ho kupil tiez este pred tymto vlaknom a samozrejme, ze mi nejde...Len chcem vediet, ci sa niekto najde, alebo nie.
  • Simarik
    hnedka jak od tebe auto odjede a budu vědět stav financí tak řešim ... je to jak řikáš.... ten čas mě už sere a neustále něco řešit taky.
  • krosmen20VTPLUS
    tohle asi nikdy nepochopim.Proč si nezajedete za někym kdo tomu rozumí a neseřídí Vám správně BOV a nebo neporadí jakej bov zvolit,ne všechny mají správnou rychlost reakce a ne všechny fungujou jak maj.Z mýho hlediska si už nikdy nekoupim žádnou čínskou kopii mám s nima jen špatný zkušenosti a tak bohatej abych furt jen platil poštovný a ještě k tomu si musel někde pučit jiný bov na to fakt nemám ani peníze a ani nervy natož čas....
  • manny
    při těhle teplotách mi chílema taky kucká, ale jen chvíli po nastartování a jen do cca 3000ot., pokud se motor alespoň trochu zahřeje je vše ok (neorigo BOV, ani neznačkovej :))
  • Koty
    to je divný, mě to s origem běželo normal, když sem dal pak ventil Forge tak mi to dělalo jen pssst při přeřazení, takže taky dobrý, ale když sem udělal otevřený sání tak při velký rychlosti pssst a do 2500 otáček tudududu, tak nevim
  • krosmen20VTPLUS
    a právě proto jdou turba dopr... jo hol turbo surge je pěkná svině.....
  • Motyl
    Tak to ti neodfukuje, protože to tudududu dělá turbo, jak ti cpe vzduch do zavřené klapky, pokud je bov v pořádku, neslyšíš nic.
  • Coupe73
    mě odfoukne pěkně a pak ten zvuk tudududu
  • Motyl
    Při řazení ti neodfoukne a uslišíš tudududu, alespoň já to slyšel perfektně, protože mám na airboxu vyřízlou komplet přední stěnu s tou trumpetou. Hodně se to tady řešilo i s nahraným zvukem. Bohužel je to díl, který seženeš jen ve fiatu.
  • POL 20VT
    a jak poznám že je origo KO? :)
  • Motyl
    origoš novej va fiatu 1999,-kč a jednou ti odejde každý
  • Simarik
    Seriovy odchazej a novej stoji 3500,-
  • Elkar
    seriovy jsou nespolehlivý nebo jde o efekt?
  • Simarik
    děkuju
  • PhoB
    diru v sani ucpi. Tenhle ventil pripoj jen podtlakem do sani (kamkoli na hadicku za skrtici klapku -> jen si dej pozor aby vnitrni prumer vyvodu mel aspon 2mm nebo vic). Nastartuj auto a sleduj pistek. Jestli se priotevre, musis pomalu zadni regulacni sroubek sroubovat dovnitr. Do te doby nez se pistek uzavre. A po kazdem vetsim ci mensim vytoceni motoru se stihne zavrit nez otacky spadnou na volnobeh. Pokud se ti to nepodari. Seber ventil, ponor ho do kyble s vodou, foukni do podtlakovy hadicky a uvidis jestli nekde utika tlak. Pokud ano, je ventil vadny.
  • Simarik
    Ondro mám teorii, osička je dutá a z podtlakový komory tam sou kanálky,podtlak tedy otevře malou membránu, velká se šteluje šroubem a nemá tudíž na to vliv.

kam máš zapojenej podtlak ? za klapku na sání nebo nahoře do klapky jak je hadička do benzínovýho ventilu ?

(omlouvám se za chyby,nevim jak to nazvat a je ráno)
    a když odpojíš podtlakovou hadičku, tak tlak drží?
  • Simarik
    spodní vývod je napojenej do tý plastový roury vpravo na motoru před klapkou a podtlak na podtlak. víc tam není :-( vůbec nevim co by to mohlo dělat
  • nocarret
    nepřipojil jsi to blbě?
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    a se sériovkou ti to funguje?
    Štvalo by mě to..nevedet kde je problem... já osobně bych ztratil důvěru, a šel do jinýho.
  • Lenoš20VTLE
    a kam máš zapojenou ovládací hadičku
  • Simarik
    já sem z toho totiž úplně blbej !
  • Simarik
    1
    simi, jeste 2 reklamace a budeš mít pokoj. Si myslim takhle na dálku těžko říct coby.
  • Simarik
    prosím o radu s BOVkem. koupen od HPP typ SSQ v3. zkoušel sem ho mimo auto a drží tlak bez problémů, po nasazení do auta a následným nastartování všechen vzduch pouští ven. reklamoval sem ho,dali mi nový a ten samej problém. už nevim proč to dělá ;o(