Coto je??

• von Raven
    JohnDi 1.8 16V, jj chtelo, i nove gumy, termostat a olej... jak me nevozi tak na neho seru, az zacne delat sluzbu dostane, uz tak dostalo dost a dneska nema ani cenu blbin navic, vcil se staram o feldu, ta me vozi kazdy den
  • von Raven
    jn, a stacilo jen zariznout ten kastlik vzadu zepredu a zezadu a jen ji tam nacvaknout :) ale pak jak jsem to potahoval kozenkou a sel ven tak ma na spodku toho zadniho zlabku dva srouby tak jsem koupil dva dlouhe a pretahl je i pres tu operku a drzi to oboje pokupe...jinak mi krapet vrze, ale co tam mam vsecko v kuzi tak vrze vsecko
  • Coupe20VT PLUS :-D
    koukám, že máš stejnou loketku... je na coupe jak dělaná... :-D
  • von Raven
  • von Raven
  • von Raven
  • von Raven
    tma je tam jak cyp, ale snazil sem se, ale kdyz to nejde zaostrit a pak to prevali blesk no tak tak
  • von Raven
    jj a staci nezatahnout tu cervenou paku pod volantem a muzete manevrovat i k sobe a nahoru :D
    .....
    dneska lapnu fotak a nacvakam to,ale mam to v druhe garazi tak to dofam neprevalim bleskem pac ven se nedostanu
  • Aladin
    taky jsem chtěl být pilot .-)
  • Jindřich
    Syky :-D
  • Syky
    PROBOHA co to je:??!?!
    ok. díky nafoť to, jak budeš mít čas... díky
  • von Raven
    jj rozsmikal sem starou kozenkovou bundu :) kozenka je tensi a lip se lepi a natahuje, kuze je moc tuha...polozis to zeshora na stred a nalepis vse co jde sekundakem ale gelovym, ne tekutym, nebo pouzijes jine lepidlo typu chemopren na kozenku a nesave materialy. Pak udelas levou stranu pac je relativne rovna. pak pravou ale tam uz musis rezat kvuli prohlubne na rucku, tak je lepsi si rez promyslet, nejlip tak aby vysel na bocni cast a spodni nalepis jiny dil a rozriznes bok v prechodu, zadek sem sesil normalni niti do krize XXXXXXXX je to viditelne ale zajimave... slo to v poho, jednou jsem takhle nalepoval i tu hrubou filcobavlnenou latku co se z ni sijou kabaty na bocni tapecy dveri u feldy a drzi dodnes... jestli nezapomenu tak nafotim...zatim prihazuju fotku volantu, taky jsem ho potahoval kozenkou (stredova cast ne to co se drzi), sesito vzadu
    Ravene, panel sis potahnul koženku sám? dej foto. a napiš postup... :-D to nezní vůbec špatně...
  • von Raven
    tu cast sem celou vysrouboval vzadu, vpredu u casti s saltrou utrh pac to tam bylo tusim nytama lisovane, cele obtahl kozenkou, do zadni casti nasadil operku ruky, do predni diry pod kozenku dal mikrospinac na rucni zapinani modreho podsviceni podlahy (zapina se otevrenim dveri ale muzu ted i rucne) a sem spokojeny :)
  • ROSSI 20VT Plus
    Dal jsem to do hajzlu a místo toho tam mám prostor třeba na obal od tatranky rádia, nebo 0,5 l pet :-). Díra tam je, ale není problém ji něčím přikrýt.
  • vevca
    nejak to vymyslim :)
  • DooM 20VTLE
    nekuchnes..... pak by tam byla dira :) Nic pod tim neni!
  • vevca
    jj pravda mam kokotskou antenku na strese tak to bude ono jj diky moc tak to kuchnu do**dele :D
    asi příplatková výbava...
  • Mertix
    joo, přesně tak...
  • Syky
    myslim ze drzak na telefon...
  • vevca
    Sory asi za stupidni dotaz ale nejak jsem si toho bud u lidi na foru nevsiml nebo hledal blbe ale co to je vypada to jako nejakej podstavec pro cosik nebo spis zaklad drzaku nebo ja nevim muze mi rici co to je?