anténa..

• Kubajz20VT
    jak to tak vidim tak to budu muset steně někomu svěřit protože já a elektřina to nejde dohromady!!!!!:D:D:D
  • Simarik
    na 1.8 sem měl Panasonic a signál super,antenu sem nikdy neřešil
  • Edrig
    Tak nevím.Původní antena nestála za nic.Tak jsem pořídil tu na sklo se zesilovačem,ale ani ta nic moc.Možná je to přijimačem ale mám značkový,takže bych měl něco chytit-ale je to slabé.
  • Simarik
    když si to koupíš tak budeš mít jen káblík pro napájení,neřeš. stačí ti to jen napojit na +12V
  • Kubajz20VT
    ještě bych měl otázku... jak přesně vypadá ten zesilovač na anténu a kolik tak stojí?:D
  • Innocento
    Já to koupil někde v Tescu od Filsonu už na 2 auta. Od tý doby nikdy žádnej problém s příjmem. U prvního auta jsem to nalepil na okno, za zpětný zrcátko a kabel táhnul střechou-sloupkem k autorádiu. U Coupé mam za zrcátkem anténu od Magicaru, takže ještě nevim kam přijde. Našel jsem jí třeba tady http://www.autio.cz/cz/produkt/antena-am-fm-vnitrn i-nalepovaci-song/
  • von Raven
    ... a zaplatit poplatky za uzivani radia :D
  • Coupe20VT PLUS :-D
    no, taky možnost... ale jakej to bude mít signál, kde se to nechá koupit a koilik to koštuje?
  • Simarik
    pak je ještě řešení že si koupíš antenu se zesikem a narveš jí do palubky.
  • Kubajz20VT
    díky moc hned zítra se do toho pustim!:-)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    musíš se dostat pod PZ tapec ve sloupku, tam je zesilovač. ten bude KO. jsem na tom stejně. jenže já mám rezervní... jen se mi nějak nechce to rozebírat. stejně většinu času poslouchám CD.
  • Kubajz20VT
    ja jsem nic nevymenoval..... kde teda najdu nejaky kontakt te anteny??
  • Maxxxx
    Antena je zadne okno :), mozno to mas len prerusene ak si niekedy vymienal zadne okno...
  • Kubajz20VT
    Zdravim lidi chtěl bych se jenom zeptat jestli někdo nevíte kde ma coupe anténu protože skoro nikde nemůžu chytit signál tak bych ji rád vyměnil..