čim odstranim gumu ze středového panelu?

• Kubajz20VT
    já jsem to drhnul houbičkou a pískem na nádobí a taky to šlo... každej na to má asi svůj postup..:o)
  • EDDY®
    Ivo 1.8 - mas fotky?
  • Hendrych
    ...mam jeden panel k čištění a náhodou taky isopropylalkohol.Čistil jsem s ním váhu vzduchu. Zkusím...
  • Jelo
    ale ta guma pustila jako první ne ?
    :DD
  • Feki
    Vid Goode..:)
  • Coupe73
    Nepoužívejte žádnou brutálni chemii, jen běžné prostředky pro domácnost a kartáč. Pak už jen makat a makat. Sice bolí ruce, ale odmakat se to musí. Pak to dopadá, že je panel po smrti...
  • Coupe20VT PLUS :-D
    řekl bych, že tohle je od nitro ředidla, nebo něčeho podobnýho...
  • Coupe73
    Tlama-co to je??? Od něčeho rozežraný, nebo jsi to nahříval horkovzduškou?
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    upss..
  • Tlama
    no coment -))
  • miro20vt
    riedidlo C 6000 tri hodiny vela handier a hotovo
  • Coupe73
    Já jsem čistil nedávno. A postříkal jsem to odmašťovačem co je pro domácnost+nějaké další sračky, jako jar a podobně. Pak horkou vodu a roztok s tím odmašťovačem, nechal chvilku působit. Pak tvrdý kartáč do ruky co je v každý koupelně a drhnul a drhnul...peáce na pikaču, ale umyl jsem to. Postupně, pomalu, protože ruce bolely ale za den hotovo
  • LUKE 1.8 H8C
    Me by spis zajimalo, jestli se to da znovu pogumovat a za kolik.

At si kdo chce, co chce rika, ale neposkrabane originalni pogumovani vypada proste nejlip.
  • Janinka 2.0.16VT
    Ace:Můj muž to dělal perchlorem a výsledek naprosto super.Doporučuji tento prostředek.
  • _ACE_
    Já to dělal ocelovou vatou z OBI velikost 00
  • Feki
    Hele nekdo to namacel do benzinu nebo redidla a pak to jde lehce,ja s tim ale zkusenosti nemam tak nebudu radit..
  • von Raven
    zadne rozpoustedla zadne smirky...staci domaci vino nebo technicky benzin, ale delej jak umis, klidne i nozem nebo skrabkou :D
  • Mertix
    joo, to byla paráda:)))))
  • Feki
    To mi pripomelo jak tu nekdo tenkrat dopadl kdyz to nechal pres noc v redidle...:) nedelat!:)
  • Fugasik
    hledej hledeeeej jsou tu na to minimálně 3 témata :o)jinak nějakej ethanol smirek a vodu případně zkusit seškrábat odlamovacím nožíkem apod.
  • Cherry
    díky všem co mi poradí protože ta guma už uplně lepí