Denní světla.

• von Raven
    jj tak svitici diody a svitici parkovacky vpredu vzadu a potkavacky to je rozdil, ale nase altiky jsou dostatecne dimenzovane, na odber vseho mozneho vcetne klimy a jeste s rezervou, takze toho bych se nebal...
    sam sem o tom uvazoval, soupnout tam diody, ale jak rikas dobre je umistit bez zarezani do narazniku asi nelze, problem by to nebyl az tak velky a kdo by byl sikovny mozna by ani nepodelal barvu, ale stejne ten vizualni efekt u coupe nebude nic moc... z toho duvodu sem vypral parkovacky, pac jak svitis parkovackama a potkavackama tak ty 4 svetla jdou opticky do V a to zuzuje predek, bez parkovacek to vizualne rozzsiri a snizi a vypada lip... kvuli bengam sem si je pro jistotu udelal (parkovacky) diodove do hlavnich svetel na tu stinici rampu za cockou potkavacek otocene diodama do paraboly, takze pres den to nevidis vubec a v noci to pekne rozzari cocku, dal jsem je ale na vypinac pac ve dne v noci pouzivam jen xenony a zatim nebylo treba nikdy pouzit samostatne parkovacky. zadny flojd nikdy zadna pripominka, to spis jak jsem je tam jeste origo mel tak meli snahu mi vnutit ze nemam sviti tema mlhovkama, az kdyz sem jim mlhovky zapnul pochopili ze to jsou tak blbe dane parkovacky
  • Edrig
    No,asi je instalovat nebudu.Domnívám se,že by to znehodnotilo vizuelně předek vozu,pokud bych je nezapustil do spoileru.Ale ten kuchat nehodlám.Šlo mi spíš o snížení zátěže alternátoru.
  • von Raven
    dneska jsem koupil modul denniho sviceni, melo by to automaticky sepnout az po nastartovani at neodjebavam xenony startama, cena myslim 270,- zapojovat budu zkouset az nekde na jare
    .........
    proc to resis u obycejnych halogenu? zapnes packu na sviceni a klidne s tim startuj, jak vypnes motor tak zhasnou a nic se jim nedeje... zaprasit to diodama obzvlast kdyz tam neni nikde misto se mi nezda, a ze by to az tak usetrilo energii nebo snad benzin, to zas nebude ve stovkach kacek
  • Edrig
    Tak uvažuji kam hodit denní světla na FC.Nad spoilerem není jaksi místo,dát to níž by bylo pod 25cm a před masku zase moc daleko od obrysu vozidla(víc než 40 cm).Má je někdo namontované ?