ručni brzda

• vevca
    Jde o to ze vsem italum pokud maji kotouce vzadu a provedeni klasickeho trmenu a lanko vedene bovdenem a zakoncene tou bklbou prachovkou, tak to zatuhne. Ja daval na marenu novy lanovody a vydrzely rok, a druhou zimu to stejne, proste jakmile jde pod nulu tak to zatuhava bohuzel ale jen kotouc, do bubna je to vedeny az dovnitr a tam ptroblem neni.;)
  • Kubajz20VT
    taky mi to letos uz prkrat zamrzlo asi pri -5...:D
  • LUKE 1.8 H8C
    Ja dal novy lanavody a je po problemech. Otazka 900 kc a cca 2 hodiny prace. Jak psal Raven, sterele prachove gumicky a dostava se tam voda.
  • von Raven
    rucka zamrza, tam vzadu povoli ty gumove prachovky na koncich a vlhne... yebat coupe v zime, je to horkokrevny ital ne volvo
  • Coupe73
    Vystříkat olejem, já to promazal Konkorem (mazací a konzervační olej ve spreji) pak WDčkem a znovu olejem.Pak jsem půl dne utíral stekajíci olej po dveřích, ale od te doby klid a odemknu i v -20
  • Koty
    no já se do auta bez rozmrazovače ani nedostanu :D:D
  • Fugasik
    no jo -5 zamrzá ručka a víc jak -10 jdou zámky:D
  • kajo
    nastriekaj do lanovodou alycol nebo take niečo a po probleme..
  • Coupe20VT PLUS :-D
    taky tak :-D
  • ROSSI 20VT Plus
    Všem Fiatům ee, na mám stoletém Unu funguje jak fík a to je tam snad od novoty. Na Coupátku samozřejmě zamrzá, jak jinak :-)
  • Koty
    neřeš, prostě fiatům ručka v zimě nefunguje...už sem si zvyknul :o), musíš počkat až bude nad nulou
  • Fugasik
    A nemáš auto venku na mrazu?...
  • brakes
    zdarec všem mam problem s ručni brzdou,
    jednou funguje a pak zase ne mam nove lanovody dik za radu co se tam deje