teplota motoru 20vt

• Jindřich
    Stejně jako Ravic, v hledání jsem nenašel hodně věcí co jsem hledal, musel jsem pak jet stránku po stránce, nechápu co to komu udělá když někomu odpoví znova. Stejně je rád že odpověděl aby tady mohl bejt za nejchytřejšího. Ne každej źná všechno a je počítačovej expert
  • amadeus69
    Ještě jukni na čidlo teploty, jestli není moc dlouhý a nedotýká se ti termostatu, kterej se pak nemůže dovřít. Nebo další možnost, že ti kecá budík :)
  • Ravic inesperto
    amadeus69 :-)termostat jsem daval s patrikem pred tydnem new ale o to nejde...z takovejch chytraku me jde cukr nahoru:-)
  • amadeus69
    Klid Tome ;) zelenáč se ti neohřívá protože je na tebe nasraný, že ho taháš ven v takové zimě to je jednoduchý :))) nebo fruhá možnost, že tam máš Vernet :-D
  • Ravic inesperto
    elkar/ hledání tady je...hned v uvodu ale uprime tam jsem svuj problem nenasel...ja prece vim jak se ma auto ohrat na provozni teplotu jen mam problem ze se neohriva:-)je neskutecne jak to tady jde do hajzlu...mrzi me to...mam coupe 11 let a mam ho rad tak nevidim duvod proc nejakej honimir si na me otevira hubu
  • Elkar
    spíš by to chtělo do toho fora prdat nejaky zpusob hledani... uz je tady toho docela dost.
  • Ravic inesperto
    myslíš etikety...zjevně máš s něčím problém ale ja jsem velkorysej a odpouštím ti
  • Honza
    nasrat

se koukni jak to je tady celý zasraný opakujícíma se tématama.. když nevím, hledám.. to je základ nettikety...pokud si potřebuju jenom vylejt srdce aby diskuze nestála, tak jdu za pubescentama na líbko či Xchat..
  • Ravic inesperto
    Honza...sakra ty jsi ale chytrák...bez tebe by to tady nefungovalo...takže...hluboce se omlouvám
  • POL 20VT
    pokud maká termouš tak není problém ani při -10°C na 80-90°C, a to nečekám nijak dlouho, kolem 70 tak po 10km určitě!
    Normální jízdou..
  • Honza
    a pak teplota dle podmínek 80-90°C
  • Honza
    doprde*e to tu budete tohle téma řešit tolikrát, jako je starej vesmír? HLEDAT... pak to někdo smažte

tipo s emi ohřeje na místě během 1 minuty na volnoběh na cca 50°C, jízdou po městě na 2km mám 70°C ..to samý ostatní auta (coupe, alfa a i ex HGT) a to ještě topím..

ve všem origo termostta Behr
  • kajo
    16V sa teraz hreje pri optimalnej jazde tak na 80C
  • Simarik
    naposledy sem vytáhnul coupe před sněhem a byly asi 2°C a voda max 80°C (novej termostat bez kartonu)
  • Ravic inesperto
    jak se vám ohřívá motor v tomhle dojeb.počasí?mám novej termostat kartonek před chladičem a nic....topení je v pořádku...