-
19:45:41 9.6.2008
ok....
-
17:14:15 9.6.2008
už chodí... vyměnil sem celej ten bazmek na nádobce a ona se zázračně rozjela...
-
08:26:46 9.6.2008
jenže mě normálně tlačítko spíná... rozjedou se větráky, zvednou se otáčky, ale nesepnul kompresor... a když jsem na kontakt na relé připojil stálý + (ten tam má podle schémata jít normálně), tak se seplo relé a následně kompresor... takže tam je problem opravdu jen v tom trvalym + na relé
-
08:02:43 9.6.2008
2 Coupe20VT: rozhod palubku a zkontroluj plosny spoj pod ovladacem klimatizace, ja ho mel odpaleny tzn. nepoustelo to stavu <br><br> Stacilo napajet na plosnak drat a poho...
-
00:40:52 9.6.2008
tak klima už zítra bude klimovat... jediné, v čem je problém je to, že na relé od kompresoru nejde stálý plus, takže nejdřív zkusim celou tu pixlu co je na nádobce ostřikovačů vyměnit a pokud pořád nepůjde, tak natahnu nový drát z baterky přes pojistku na onu zmíněnou pixlu. a budu se klimovat :-D
-
23:27:24 6.6.2008
tak klima je napuštěná... těsní v poho, ale pořád nespíná. příští týden zkusim vyměnit čidílko (myslím, že je tam jen jedno...) a uvidíme:-D prostě nevim, co dává imulz pro relé kompresoru...
-
16:23:41 4.6.2008
no to je docela možný... to čidlo může být death... nevíte, jestli je pod ním ventil? (když ho vytočim, uteče náplň nebo ne?)
-
11:28:24 4.6.2008
Zdravím mám uplně stejný problém co ty kamos řika ,že to bude něakym čidlem, ktery měří tlak v trubkách..Nejspíš pak kompresor nesepne protože čidlo mas odpojené nebo zoxidované..
-
02:39:40 4.6.2008
Každý kilo je znát, ale klimy bych se nevzdal:)
Nachcípání je individuální. Já jí mam v těch vedrech v každym autě při krátkejch jízdách na plný pecky a nachcípanej jsem byl za poslední 2 roky jenom jednou (angína, ne nachlazení). Taky se musí občas nechat vyčistit, aby se tam nemnožily bakterie, který to nachcípání způsobujou...
-
22:46:20 3.6.2008
kdzž já to nechci hned vzdávat... chci najít příčinu a zkusit ji odstranit... vyvalit to z auta můžu vždycky... a u auta s tímto výkonem si myslím, že mě 25 kilo už nepomůže... :-D
-
22:29:00 3.6.2008
hned tam juknu... díky
-
22:27:55 3.6.2008
...akorát, že je v něm vedro :-) Moc ti možná neporadím, ale zkus se mrknout do sekce Bazar a do tématu Manuál. Pokus si stáhnout workshop manuál ke Coupé. Možná tam to schéma najdeš - nejsem si jistý. Kdyby tam to schéma přeci jen nebylo, nevadí. Ten manuál se ti bude určitě hodit.
-
22:22:49 3.6.2008
jo mám coupe teprve 14dní, takže se ještě pořád seznamuju... jinak není co dodat... je to opravdu bomba autí... zvuk jako vrtulník, 17" kola no prostě sem unešen... :-D
-
22:01:37 3.6.2008
ahoj lidičky. mám problém s klimou na 20VT... dneska sem se ji snažil rozchodit a nic... nechal sem naplnit okruh, nastavil topení, pustil klimu a ono skoro nic... motor zvedne volnoběh na cca 1000 ot. ale nespustí klimakompresor. tak jsem našel relé a sepnul ho růčo a kompresor začal normálně tlačit... pak jsem odpojil čidlo na klimu a proskratoval vždy dva kontakty a na první kombinaci se sepnuli sahary a na druhou kombinaci ECU jen zvedla otáčky ale zase nesepnul kompresor... nevíte někdo kde je zakopaný pes? nebo aspoň co dává relé na komresor impulz na sepnutí?
Popřípadě kdyby někdo měl elektroschéma, tak bych se v tom pohrabal sám...
Díky moc za každou radu...