takove kolisave hodnoty jak pise honza jsou pro vsechny lambdy vicemene
jaky je v tom problem strcit parat za motor z leve strany a napichnout ty draty primo?
co si tak ale vzpominam tak to je tridratova, takze minus je v kostre vyfuku a plus je tusim jeden bily drat (to je ale na vyhrev) a pak je tam jeden cerny a dalsi bily a to jsou na hodnoty lambdy, takze jen napichnout jeden nestaci musis brat dvojici a kdyz rovna trefis minus lambdy a plus ohrevu tak taky nemusis zmerit nic a ohrev taky nejde furt
idealni je diagnostika pokud nechces resit napichavani kabliku, tam ti to ukaze presne jak to poletuje
musim ale dodat ze v benu se mi to hybe od tech asi 0,4-0,8 tusim az 1 max a v plynu to melo natvrdo nakou hodnotu bud 0,4 nebo nejakou uplne nesmyslnou mensi a pritom to zere o dost min... musel bys patrat nede do historie tam sem psal pred rokem az dvema ty cisla presne
Lambda sonda
-
04:49:40 10.12.2009
-
21:50:33 9.12.2009Měl jsem to připojený na pc a elektikář si nebyl jistej hodnotama.Jde mi hlavně o čas reakce lamda sondy.
-
18:54:30 9.12.2009jaký hodnoty? napětí, odpor?
kdyžtak www.polak.ch/coupemanual
a co by měla ukazovat - voltáž .. do cca 4000 nějakejch 0,5-0,7 voltů... nad tyto otáčky 0,8 až 1volt ..samozřejmě za jízdy -
18:12:32 9.12.2009Zná někdo hodnoty jaké má ukazovat lambda na motoru 1,8?