Jak je to ze spotřebou?

• von Raven
    za 1000 najedu kolem 1000-1200km :) kombinovane tak 700 :D prasacky tak 300 :D
  • marcin
    tak mne to vyslo takto,pred 3 dnami som najazdil 115km a spotreba vysla 16.5L,ale to bolo blaznenie na letisku s rucnou brzov,skuska co vydrzia zadne gumy na snehu a tak,vytacanie,,,dnes 130km 10.5L normalnou jazdou,som bol odviest sestru aj z malou ku svokrovcom,s toho 20km po meste,normalnou jazdou,slusne a bezpecne,takze spotreba zavisi od tazkosti nohy na plynovom pedaly:-))))
  • amadeus69
    Já jezdím pořád za tisíc :))) někdy na to ujedu kilometrů víc nekdy míň :-D
  • Dr.Ravic
    Goode: to jsem rád, já už se bál že to tak žere jen mě:-))))
  • Dr.Ravic
    ja jezdim za 6-7 l nafty na 100km.
    ALFOU
    Coupé spí v garáži, ale jinak jezdí za "nikoho to nezajímá hlavně když to jede"
  • Edrig
    Jel jsem nedávno Prahu a zpět po D1 cca 600 km.Dle GPS 130-140 km/hod,místy i více.Spotřeba 8,4 l/100 km.Mimo dálnici jezdím těsně pod 120 km/hod,abych nepřekročil o 30 kilometrů rychlost.Spotřeba 7,8 litru.Mám FC 1,8 a celkem mne nízká spotřeba udivuje.Nejezdím často ve městě a nevytáčím do vysokých otáček.
  • Simarik
    ujel sem 3OOkm za 1000,- normální v zimě
  • Coupe20VT PLUS :-D
    KOTY: ale to je úplně normální :-D
  • Koty
    já jezdim 120km za 500,- z toho 30% město, vážně uvažuji o naftě
  • Luxor
    2 Zdeny: Tak to bych neřekl že Ti to nějak xtra žere... Na takhle dobrou spotřebu se já nedostanu ani s HTPčkem :-)))
  • Zarez
    Ja pod 10 jeste nejel ... spis tak 14l, ale to uz je svizna jizda. Ale da se i za 20-30 l :)
  • Janinka 2.0.16VT
    Taky trochu přidám.takže jezdím ne zrovna pomalu a potřeba taky docela paráda -9l.Jesně že hlavně v zimě a ve městě je to kolem 11 ale i to je super.Coupe je autíčko pro mě zlaté.
  • von Raven
    tragede :) ja jsem tankoval ihned jak bliklo hladove oko a takhle sem jak to bylo doma prvni den taky ihned natankoval za 500,- a ben byl drazsi takze asi 16 litru a vyazil... jezdil sem sice jako prase 1-2-3-2-3-2-1-2-3 a tak, ze 4 a 5 byly zbytecne kvalty a vsecko slo do omezovace a ejhle najel sem jen 50km takze v prepoctu na 100 spotreba 32 litru :)) celou noc sem nespal ze takovou zdechlinu pujdu vratit :) ted kdyz to peru do cervena a pouzivam vsecky kvalty sem nekde 12+ v benu :)
    ........
    neodpustim si nepodrazdit s plynem :) taky se s tim da svizne do 5500 otacek jet (ale tam tomu dojde dech pravda, ale na beznou jizdu kde predjizdis to staci) a plyn stoji kolem 12 kacen takze aspon 2,5 x levneji a zere 7-8 litru :D tudiz 4x levneji ve vyslednem souctu jak benzin :D a to nezajedu ani s feldou kdybybch vypinal klicek z kopce :D
    ........
    coupe je proste pekne a zatim moje nejusponejsi auto :D
  • DooM 20VTLE
    Feki: na okruhu neni problem odhadem 35-40L/100km :))

Jinak ja jezdim svizne za 10-11L.
  • Pietro-Scuderia Italia
    Ne,porad v zacpe v praze a obcas okresni silnice kde se da dat celou 1 2 a castecne trojiku na plno.Jinak na dalnice jsem jeste nebyl,takze normalni spotreba jeste neznam.
  • Feki
    14L prumer?:O Tyjova..Pietro to si byl na okruhu?:)
  • Pietro-Scuderia Italia
    20VT 390-410km za jednou nadrze(circa 60l)Prumer asi tak 14L-100km
  • Feki
    gOODE:D to uz je na Gumball 3000...:D
  • Innocento
    Tak tim bych se taky uživil. Akorát nevim, jestli je to dobře nebo špatně...
  • Kubajz20VT
    já jel 200km za 700kč.....
  • Innocento
    Já bych byl v klidu. 200km za 500,- jezdím se služebním obsahem 1.4 :-)
  • Feki
    Trosku..Jinak mam prumer 21L na 250km prumerny kombinovany spotreby...
  • ZdenysM.L.
    Tak jsem natankoval za 500kč/28,50kč/17.5L.A najel jsem cca 195km.Jízda po dálnici průměr 150km/h na zimních gumách.Zdá se mi , že to žere.Nebo né?