blbne to!

• Kubajz20VT
    Gooddeath::::: čau jak si chtěl abych ti napsal na to ICq tak jsem si tě několikrát přidával ale ty si to odmítal tak teď nevim...:o)
  • Kubajz20VT
    diky všem v první řadě teď musím počkat na výplatu a pak budu jednat!!:D
  • Lenoš20VTLE
    nová 3000,sežeň si jetou,tady určitě někdo bude mít a kdyby ne tak na bravoklubu určitě je stejná i na atmosférách
  • Kubajz20VT
    a kolik tak stojí taková cívka??
  • Lenoš20VTLE
    je to cívka,mě to dělalo taky na volnoběch dorý,ale při zátěži přestala dávat jiskru
  • Kubajz20VT
    asi by to chtělo jenže nemám to kde udělat..
  • Fugasik
    no ale z toho co píšeš to stejně asi cíve budou...nebo zkontroluj dráty co jdou na cívky případně změr tlaky...
  • Kubajz20VT
    ja ale nemam 1.8....
  • Fugasik
    určitě cívky....to si u 1.8 musíš zapamatovat...
  • marcin
    mne robilo to iste,vymenil som WG,bol KO,nejaky cas to islo dobre,neskvor som siel domov z brna a 450KM som siel iba na jemne slapanie plynu,lebo pri prudsom mi to prestalo tahat,bolo palivove čerpadlo KO,otacky kolisaly,vyriesil som to vymenov cerpadla za walbro,palivovy filter,a bol v prd..y vstrek na 5 valci,odvtedy otacky aj za tepla krasne drzia,a auto taha ako nikdy predtym,tolko moja skusenost,dufam ze ti to pomooze
  • Lenoš20VTLE
    cívky
  • Kubajz20VT
    Zdravím chtěl jsem se zeptat jestli nevíte čím to může být že když jsem jel a chtěl jsem to trošku víc vytočit tak to začalo škubat a střílet z výfuku, svíčky jsou nové tak tím to asi nebude...