Brzdy

• LUKE 1.8 H8C
    To mám vždycky taky v plánu, ale pak se na to člověk vrhne s chutí a nějak na to zapomenu :-)
  • Feki
    No ja si to obcys fotim nebo pri delsim laborovani si to treba i napisu co prvni atd..:)
  • LUKE 1.8 H8C
    Tak jsem ty pružinky předělal. Vůbec nechápu, jak mě to napadlo tam dát, tak blbě.
    Jsem hlavně posral první zasadu, že když člověk něco rozdělává, tak by si měl v první řadě pamatovat, jak to bylo :-)

• Feki
    Dole jsou 2fotky gde to je vidět...
    http://fiatcoupe.cz/forum/pokec/2939-po-8mi-hodina ch-poceni-/
  • Feki
    Ajo ty koncový packy máj bejt dole..Teď na to koukám..
  • Coupe20VT PLUS :-D
    :-D myslím si, že to máš špatně: ta funkce té pružiny spočívá v tom, že tu podkovu má přitahovat směrem ke středu kola... což podle mě u tebe teď nemůže fungovat. Musí až za ty packy... předělej a uvidíš. nejdřív si ji rukou přisaď za ty packy a pak teprve chytej do té díry... půjde to ztuha, ale to je právě ten efekt. Takhle jak to máš, tak se ti ta podkova při bržďění má tendenci vyvrátit...
  • LUKE 1.8 H8C
    Pořád nejsem spokojem s fungováním brzd. Celý jsem to znovu rozmontoval a vyčistil a pořád stejný.

Napadla mě už jen jediná věc a jestli je to ono, tak mě asi trefí. Bohužel si nepamatuji, jak to bylo předtím.

Nemám náhodou špatně uchycenou tu pružinku ? ... že by měla jít až za ty packy a né před ně ?