Kurenie

• von Raven
    no tak to bude nekde pod palubovkou nejaka klapka co nedovira a propousti teplo dovnitr. hadice s teplem vedou tusim pod stred a studeny vzduch se taha zvenku pres filtr pred spolujezdcem tak nekde mezi tim by mohla byt a nezavre teply vzduch a zustava pootevrena...proto jde poad teply, ale jak ji natocis na max studeny, tudiz by mel byt teply zavreny (ale neni) ale pustis ventilator vic tak by to mel prerazit im studenym vzduchem a t bych bral jako dukaz ze neni uzavrena na teplou cast

ale jestli je to nakym odporem co staci ocistit tak ho najdi, sam to potrebuju

to bud rad sem myslel ze na zimu se to hodi a vetsi problem bys mel kdyby to nehralo treba i v lete
  • sTeAvEn
    myslim ze to asi nieje odpoved ja to chcem opravit nie byt rad ze to hreje
  • von Raven
    klasika...ale jak das uplne nejstudenejsi a "1" tak to schladi, mi ta svina hreje a fuka teply aji jak mam ventilator uplne vyply :D jedine nejstudeneji a "1" pomaha
    a bud rad ze to hreje :))
  • sTeAvEn
    ked sa zohreje tak stale hreje teply vzduch nejde regulovat teplotu
  • von Raven
    a to nehreje nebo hreje moc?
  • sTeAvEn
    Zdravim potrebujem vediet kde sa nachadza odpor ktory zabezpecuje ovladanie kurenia v aute dost mi to blbne a kolega vravel ze fiaty to maju dost zakondencovane treba to precistit alebo vymenit. Neviem ci to je za stredovym panelom alebo miekde inde