ABS

• Coupe73
    No ale já myslím, že tvé autí by taky zasloužilo dáreček a pak bych jako dáreček manželce dal nádhernou projížďku v Coupe :-)
  • Feki
    Oukej;) stejně jak jsem psal,nejdriv darecky,pak auto..:) Abych taky od novyho roku nejezdil sám..:)
  • Coupe73
    Budu vědět v sobotu, pak ti dám vědět
  • Feki
    Bylo by to sjupr,tak by mi to vyhovovalo a bylo by to i pro nás,,socky'':D lepší..:)
  • Coupe73
    Feki-za 500 jsem ti psal ja. Nejsou moje, ale zkusím stáhnout cenu na 800 za obě. Co ty na to? Když tak písni mail.
  • Simarik
    i když jesi sou poprasený tak bych stejně měnil co půjde ! ať je klid !
  • Lutor
    Zkus to první ovzdušnit,pak jsi zkontroluj mezeru mezi čidlem a kroužkem ,a potom bych šel teprv po čidlech asi bych jsi změřil odpor u všech a pak bys viděl :-)
  • Feki
    No prave,Patas říkal myslím za 700 a někdo mi tu psal za 500 použity..Nevím,mít obe za 700 třebas tak je vemu no ale takle musím čekat až budou love..
  • Simarik
    Feki když dodáš čidla tak je u nás vyměníme, dělal sem to už 2x, jde to blbě ale jde, stačí nespěchat. a neříkej že ti je někdo levněji neprodá !??? je tu spousta aut na díly i když patrik teď nefunguje
  • Feki
    Stando jasne ze jo a ty to das?Ty čidla sou kolikrát tak dojebane zatvrdly ze nejdou ven..Nakej frajer co to zkoušel měnit přede mnou tak to úplne rozjebal sykovkama a není to prdel.Navíc použity jedno-500-700,-... No a hromada lidi co znám tak si i naschvál vypojujou ABS..Nevím no kazdyho vjec..Jinak když je nemáš ty čidla a jezdit musíš tak je proste vypoj,co jinyho..
  • Jéža
    No sice přes zimu moc jezdit nebudu , ale odpojovat by se mi to taky zrovna moc nechtělo , jak pracná je výměna ?
  • Simarik
    je to blbost ! vyměnit a hned !
  • Feki
    Úplne jednoduchý..Měl jsem ten samej pripad.Hned za prednima kotoucema mas senzory(čidla) ABS a ty sou pravděpodobně v háji a blbnou.Já to vyřešil zatím tak ze jsem odpojil abs( když otevres kapotu tak tu žlutý sracky hned pod čelním sklem na obou stranách rozpojis) a ono se ti rozsvítí abs ale můžeš v klidu jezdit bez toho.Teď ti kazdej rekne ze je to o hubu ale ono to drkani je fakt mrtě nepříjemný a bude se to zhoršovat pokud to nevypojis nebo nevymenis..Jezdím bez abs už skoro pul roku,šel jsem kolikrát i ve 200 dost! na brzdy a zatím v pohode..
  • Jéža
    Čau mam teď menší problém stává se mi občas , když chci zabrzdit tak mi brní pedál jako , že je v činosti ABS , ale je to blbost bylo naprosto sucho a stává se mi to třeba i při dobržďování a stává se to častěji a častěji čím to může být ví někdo ?