rozpěrná tyč coupe 20VT

• Johny
    Ma ešte niekto na predaj? mal by som záujem.
  • Libor(WoLFMAN)
    Mam rozpernou tyc co mi zbyla po coupe. Na 2.0 16V nepasuje a pry je na 20VT. Pokud mas jeste zajem, pisni mi na ICQ.
  • Scoupe
    mam origo z LE je to sparco kdyz bude pekna nabidka je volna tel 723886640
  • Dr.Ravic
    no stress:-)))
  • Syky
    uff ja ti to porad posilam zeee:( ale uzmam penize na benzin tak UZ opravdu se stavim..ja uz si pripadam jak ****** :D
  • Dr.Ravic
    origo stojí myslím neco kolem 4200, tady je vyráběl bývalej člen Lutor asi za 1500... kontakt se dá myslím sehnat...
  • JardaITC
    někdo odsud už se mi ozval, že má origo i neorigo, tak už snad mám sehnáno:-) Co se týče Fiatu, myslím, že u nich to bude stát ranec.
  • Jozef16VT
    JardaITC: skús sa na tú rozperu opýtať priamo vo Fiate, lebo EPER ju "pozná" a aj "má na sklade" pod číslom dielu 0046317022
  • Coupe20VT PLUS :-D
    pokud by byla opravdu nová a origo, tak na ní ještě chybí ten nápis SPARCO
  • Jozef16VT
    http://cgi.ebay.co.uk/fiat-coupe-20v-turbo-sparco- strut-brace_W0QQitemZ350185652921QQcmdZViewItemQQp tZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item5188b 102b9
    to ne. já vím. oni ji nikdy jako volnej prodej nenabízeli... Jardo, je to fakt dost práce, když se dělá jeden kus. momentálně nemám ani materiál, ani čas... musíš shánět z bouraných LE a PLUSEK...
  • JardaITC
    teď jsem půl hodiny googlil, prolezl taliánskej i britskej ebay a nikde nic. Sparco to taky samo o sobě jako tuning díl neprodává:-(
  • Simarik
    repliku sem tehdy chtěl brát ale nebylo za co, taky krize. teď je ale horší :-/
  • JardaITC
    Simarik: raděj bych sparco:-) kdybych nic nesehnal, tak ti dám vědět.
    Coupe20VT: co znamená nezaplatil?;-)

• Simarik
    stačí když pojede, furt sem ji syslil pro sebe ale mám fakt krizi :-(
    Simi a co si pak dáš na svoje? :-D
  • Simarik
    mám za litr jesi chceš. potřebuju money ! je to ta rovná s kruhama na koncích, Patrik je dělá taky
    LE a PLUSKO má origo rozpěru od SPARCO. já si ji třeba půjčil a podle ní udělal repliku... ale neptej se jestli ti taky jednu udělám. rozvnu říkám ne. je to dost pracný a pak bys to stejně nezaplatil... :-D
  • JardaITC
    Vyrábí se na 20VT nějaká rozpěrná tyč do motoru? Neměl by někdo na prodej? Co jsem zběžně koukal po netu, tak jsem viděl jen na 2,0 16V, 16VT.