18" kola

• sebo 1.8 16V
    Hm myslím že ide aj o ucelenosť ne len aby to bolo pekne Ďalšia vec je že za kola nechcem plniť štátnu kasu a policajtom na 13 plat a 17 sa dá legalizovať do technického aj keď len 4 firmy a nimi zhomologizované disky na vybrane auta a na coupe je to len do 17 a myslím že pri 30mm už musí trpieť komplet predná náprava ten motor hodne tašky ako pri 1.8 aj pri2l
  • Ravic inesperto
    jezdi nekdo z vas rozmer 19?ze jste tak chytry?hmm a tak je to tady se vsim....
  • Mila84
    225/30 r19 to je tak dobrý na srazy a hned sundat absolutně nepoužitelný na silnice
  • sebo 1.8 16V
    225/30 r19 to potrebuje kolaj ne cestu a chránič na zuby ako pri hokeji?
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    Ravic: jasky mas ET na tech kolach? podložky? Jake male upravy? děkuji
  • Ravic inesperto
    225/30 r19 s podložkama nikde to po lehkých upravách nedře...neboj se toho:)
  • vevca
    a co 225/40/18 ty pneu nebude to driti nema to nekdo na kolech tusim 7,5 a ET 35 ty originaly maji tusim neco kolem 41 nebo tak ne??
  • Coupe20VT PLUS :-D
    ok, vyfotim, ale nenechávej to jako to mám já... mě se to nelíbí. chtělo by to vytahnout v celé ploše blatníku...
    měo nic. mám tahaný lemy, ale normálně by dřeli vzadu o lemy a vpředu o kapotu :-D
  • Simarik
    o co dřou ?
    215 45 17 s podložkama 25mm dřou :-D
  • Simarik
    na to sem se neptal, TP má 205/50/R16, co mám vymyslet na 17ky ?
  • ZdenysM.L.
    A co se nejdřív podívat do TP co je tam napsaný za kola:-)Pojištovny jsou svině a hledají jak neplatit.Proč teda dráždit draka?
  • Simarik
    super,děkuju tohle bych dal do sekce techniky ! doma odkaz mám ale v práci to marně hledám :-D
  • Simarik
    nechci zakládat další tema, potřebuju poradit, co se vejde na R17x8 ? 215/40 nebo 215/45 ??? hlavně ať to na 20VT nedře
  • Fik
    Dekuju
  • Fik
    nevi nekdo nahodou kolik je stred diry na kole?
  • Fik
    tak 19" asi nekoupim nemuzu sehnat tu spravnou roztec:-((((((
  • Mertix
    joo, jinak bys moh jezdit hodně rychle jen rovně:)
  • Fik
    jsou fakt nadherny ty Tomasony, zacinam uvazovat o tech 19". Nema to chybu. Tech 450 koni je pekny,ale nepreneses to na silnici bude to porad hrabat. To bys musel dat na ctyrkolku,pak teprv by to melo vyznam.
  • Syky
    ty kola ŽERU!!!me se strasne libi jak to ma Hanz20VT...
  • tvixmix
    450PS tak to uz je mazec
  • Feki
    J stalo 13000 eur..;)
  • Feki
    Tohle Coupatko jsem videl na jednom salonu a na inzerci v de..Krom toho ze to je megalibovka tak tipek psal myslim 450PS!
  • tvixmix
    Fik,oboje jsou hezky,ale prece se mi vice zamlouvaji ty Tomason TN1 pasuji na kupacka jako prase,pro predstavu fotka v R19
  • Janinka 2.0.16VT
    Fik: oboje vypadají skvěle.
  • Fik
    tvixmix: dekuju za pochvalu,ano je to snizeny. Muzu to ale klidne zvednout podle potreby. Uvidime jestli to bude skrtat. Kola se rozhoduju mezi: http://www.tuningstore.cz/interlagos-75x18-4x100-e t40-graphite-p-3766.html a nebo http://www.elektrony.cz/?volba=Elektrony&kolo= Tomason&typ=TN1&roz=8x16 oboje 225/35 r18
  • tvixmix
    jakoze urcite,tak jestly tam budes tavat podlozky tak pocitej ze ti to bude skrkat o lemy,ja to mel na svem a mel jsem to snizeny o 35mm a kola 18 215/35 et35 z 2cm podlozkama a bylo to natesno i mensi nerovnost na silnici a drelo ja ten problem vyresil ze jsem auto zvednul,takze jedina moznost lemy trochu povitahnout
  • tvixmix
    Fik,dival jsem se na to tvi auti moc hezky ty to mas snízene ne?
  • Fik
    ok,dekuju za nazory. tak je asi koupim.
    a hlavně ty s tím asi nebudeš jezdit jako venkovan co? :-D
    takový salámy :-D budou ložiska jen zpívat... vím o čem mluvím :-D
    a málo? hlavně pokud ti to někdo bude dělat, tak radši celej blatník než jen ty konce lemů... vypadá to pak divně.
    tak nech zaválcovat jen tu hranku
    já netahal. já bych to nikdy nedopustil. já už tak kupoval... ale tvyknul jsem si na to už. a je rozšířeno vzadu i ve předu...
    já mám 215 45 17 + 25mm podložky a musím mít vytahané lemy...
  • Mertix
    225/45 r 17, ještě sníženo o 4cm, a nema problema, jen když sem naloženej a hupsne to...
    co sem koukal tak R18/35 zmenší polomer kola. nevim jestli to tak vadí? ale se 40 profilem jsou skoro pintlich stejny
  • tvixmix
    ano potvrzuju ja spokojene jezdim z R18 215/35 ET 35 a mista je tam hafol
    má pravdu ten chlapec :-)))
  • DAVE20VT
    ne,viz foto 225/35 R18 ET41 s 15 a 20 podlozkama:)
  • Fik
    chci se zeptat jestli ma nekdo 18" kola na coupe a jestli nedrou a lem.