Olej filtr, pokus č. dvě

• Elkar
    ten přesně mám, ale jak říkám, nezkoušel jsem ho namontovat.. ale věrim jim ze kdyz to maj v ty kategorii ze to pujde.
  • Feki
    Kurňa tady:
    http://obchod.autokelly.cz/detail.aspx?PrimaryCode =CH%20F107&Sender=Catalog&CatalogPath=CH%2 0F107
  • Feki
    Tady odkaz na ten champion z autokelly.cz Jinak mě trosku strasej ty rozměry,ale na zacatku vybíráte presnej typ auta tak by to mělo bejt přesně na požadovaný auto ne?
  • Elkar
    no, leží mi tu nějakej champion tak uvidíme jak bude fungovat.
  • JP
    Souhlasim s Luxorem, stačí to propláchnout jarovou vodou, olej propasírovat přes punčochy a nemusíš utrácet takový hrachy...
  • Innocento
    Ale pan Lindemann v tý nový písničce zpívá "Too short, too tall.
    Doesn't matter, one size fits all!"... :-D
  • Elkar
    no, hurá, konečně nějaká odezva. jak mám vědět, že zrovna u tohodle záleží na velikosti, nebo která značka je lepší, proto se tu ptám, proto se podle toho řídím (pokud to finance dovolí). a klidně se budu ptát znova a hloupě, hlavně když se dovím něco užitečnýho a ne abych tam narval něco podle sebe, co tam třeba ani nedám, co nebude fungovat nebo tím něco poseru, od toho tu ta sekce je ne?
  • Aladin
    a já slyšel,že na velikosti nezáleží :-))) Jsou tu čím dál lepší témata...
  • Honza
    čím větší tím lepší!

když si necháš v lepších autodílech vyskládat olejový filtry určený pro coupe, tak jsou mezi nimy nemalé velikostní rozdíly... jezdím Pulorator, jelikož větší snad už ani není.. velikost se kladně podepisuje na tlaku a průtoku oleje
  • Jelo
    Prosímtě Elkare nebuď hloupej. Pokud s autem jezdíš jako závodník-tak kupuj závodní díly,pokud jako houbař,tak kup klidně Filtron.Kór když ho budeš měnit třeba po 4000km každej rok s olejem.A nevěřím že se tomu něco stane.
    Anebo dávej hloupý otázky klidně číslo 1 nebo č.2,ale jestli myslíš že se z hloupé otázky dozvíš chytrou odpověď,tak se pleteš.
    Příště se zeptáš jestli výfuk Bosal,Asso,Tyll nebo Walker ? Prostě použij hlavu,a podívej se do peněženky kolik na to máš a neřeš.Kdyby ti tady někdo řekl že jedině filtr QH,tak tam jinej nedáš ? A budeš shánět a shánět ?
  • Elkar
    to mi říkáte teď, když už to je objednaný, supr.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    Filtron nikdy... jedině origo fiat filtruje. repliky nebrat. ucpe se ti vejfuk a zkroutí kastle...
  • Luxor
    když tam budeš cpát co tam origo nepatří tak tomu se říká tuning a když to nevyjde tak pak i zcurving :-)
  • Elkar
    nooo to jsem chtěl slyšet. čiliže filtron za 170 to řeší.
  • Elkar
    navíc když si zajdu k fiatu tak mě to bude stát majlant i když to bude úplně to samý co přes net.
  • Elkar
    já toho kupuju mnohem víc, takže bych to rád vzal najednou kvůli slevám.
  • Luxor
    Jo ty chceš kupovat nový? :-))) Co takhle dojít do prodejny náhradních dílů na vozy Fiat a říct že chceš olejový filtr na Fiat Coupé 16VT? :-) Já to tak dělám vždycky a ještě se nestalo že by nepasoval nebo nefungoval :-) Nebo v tom má být nějaká věda?
  • Elkar
    Speedy: no jo, ale tam jsou třerba 4 různý a každej má jiný rozměry...
  • Luxor
    Vezmi normální mikrolžičku, vyber z něj pečlivě všechny kaly a zbytek vysát brčkem.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    já vybírám olej. filtr podle velikosti kol...
  • Elkar
    Je tu někdo schopný mi říct, jak vybírat olejovej filtr do 16VT?