Geometrie

• Pietro-Scuderia Italia
    Myslim si to taky,protoze volant me uz presadili a vyslo mi to jak si rikal ze mam volant na druhou stranu otoceni o kousek.Proto ted me rekli ze mam tam nechat auto na celi den a predelaj geometrie.Pokud nebudu spokojeni,necham si vratit penize a jdu jinde.
  • Jelo
    Pietro,pokud ti nesedí jen o kousek,tak bych si vsadil že pokud ho přesadíš o jeden zub,tak ti nebude sedět zase rovně,ale přesně stejně na druhou stranu.
    Tipl bych si že ti nebude sedět stejný počet otáček volantu na obě strany.
    Takže i když máš sbíhavost správnou,tak to stejně musej dohonit na čepech- tzn.povolit oba čepy a předělat znovu.
  • Pietro-Scuderia Italia
    Takze nakonec vikendova akce presazeni volant se nekonala...Volal jsem na servisu kde jsem nechal udelat geometrie a sef me rekl ze je to taky mozni ze jeho pracovnik udelal spatne geometrie.Takze ve ctvrtek mam zase auto tam nechat na celi den.
    Aspon neco.Uvidime
  • bobi
    oukej :-)
  • bobi
    V tom pripade si si ale ten volant sam zle nasadil, resp riadenie(keby si si to poznacil, nemusl by si presadzat volant). Pri beznom nastavovani som nikdy s volantom nic nerobil s vinimkou pokryženych buraciek kde sa vsetko nasadzovalo jak to komu do ruky padlo. Kazdopadne mas pravdu v tom, ze je to robota na 10 min.
  • bobi
    Speedy: v ziadnom pripade sa volant nepresadza pri nastavovani geometrie. To si si musel vymysliet, alebo ti to poradil nejaky dobrak, co sa mu to nechcelo znovu robit.
  • Pietro-Scuderia Italia
    Grazie Tomas :-) Za chvili jdu vyzkouset.Pak dam vedet.
  • Ravic inesperto
    ciao Pietro... stai bene:-)posrat se dá i maličkost...při sundavání volantu dej pozor je tam taková pojistka na bag nesmí se to přetrhnout vis?
  • Coupe20VT PLUS :-D
    baterku odpoj kvůli chybě bagu. jediné na co bacha, pod volantem je takovej kroužek, ve kterém je navinutý pásek, který dává bagu šťávu. mě se to při sundavání rozcvaklo a pak je to trošku hra nervů to navinout správně zpátky... :-D ale dokavaď se ti to nestane, tak to neřeš... :-D
  • Pietro-Scuderia Italia
    ok,grazie.Vyzkousim zitra.Nemuzu nic po..rat?
    Baterka se ma odpojit kvuli tomu aby nehlasil chybu airbagu?
    Dekuji
  • Coupe20VT PLUS :-D
    nejprve si odpoj baterku, zezadu volantu jsou šroubky, ty vytoč, sundej bag a pak pochopíš...
  • Pietro-Scuderia Italia
    Kryt airbagu se sunda jak?jen musim tahat?Nemuze airbag zastrelit?Je nutne odpojit airbag?Myslim si ze na servis airbag neodpojili.
    Dekuji za rady
  • Pietro-Scuderia Italia
    Volant zvladnu sundat sam?jak se to dela?Nechce se mi zase do servisu,uz jsem tm byl 2 krat kvuli tomu.Musi se sundat airbag?
  • Pietro-Scuderia Italia
    Takze spravne volant se ma presadit?
  • Pietro-Scuderia Italia
    Ahoj vsem.
    Nechal jsem udelat geometrie,pritom me vymenily jedno predni rameno.Auto sedi lip a jede perfektne rovne,ale volant je malinko otoceni doleva(neni v ose).Vratil jsem se do toho servisu kde me delali geometrie a rikali ze me to zrovnaj.Je to ted lip,ale ted je otoceni doprava o pul centimetru.Jak se zrovna volant?Musi si odsrubovat a vyndat?V servisu me to delali na pockani asi za 5 minut,takze mnusi byt hracka..Dekuji za rady