Palivový filtr

• von Raven
    opravoval...
  • Luxor
    :-) <br><br> 2 Adis: Adame, co jsi vyvedl se svym coupe, jsi ho prodal nebo rozstrelil?
  • von Raven
    :D
  • ZADIR
    Ty si talent ten cerny plast na tech koncich noveho filtru musis sundat to tam je jen pro bezpecnost aby se ty zajistovaci plochy neposkodily. :-)))
  • von Raven
    ja jsem koupil za 350,- a mechosi to tam rovnou vymontili a nacvakli .. celkove cena + prace 500,-
  • ZdenysM.L.
    Mě jde hlavně o to ,že ty koncovky na obou filtrech jsou rozdílné.Na novém filtru je na koncích nasazenej černej plast a ten nejde nacvaknout do té puvodní koncovky na autě:_(((
  • BigBen3
    Největší pojeb práce. ani takovou kravinu,jako je výměna filtru si nedokážu udělat sám!! Jsem to musel vytrhnout,protože to z těch pojistek nešlo. A novej tam taky nešel nasadit,zkoušel jsem to hodinu a nic. tak mi to známej známýho za lahev vína ušmikl a dal tam novou pojistku a delší hadičku. A vyteklo mi pěknejch pár deci,možná i litrů:-(
  • von Raven
    hehe a zkus do toho cumet z uhlu protoze to co mas po motor, ve filtru a az po cerpadlo je volne takze z hadic to pujde ven rovnou a z filtru jak ho naklopis, no proste to neco ukapne :) zkuz si pak vysterkat ven z filtru to co tam je, uvidis hnus
  • Innocento
    Taky jsem se s tim kdysi pral. Musíš zabrat a zmáčknout ty pojistky proti sobě a stáhneš to. Pak jenom nasadíš a zaklapne to.
  • Petr613
    Čau zmáčkneš pojistku na koncovce a vytáhneš ji ven pak jenom nasadíš na novej filtr a je to odvzdušňovat nemusíš.
  • ZdenysM.L.
    Je ten filtr někde od tlakem?Budu to muset někde ovzdušnit?
  • ZdenysM.L.
    Tady jsou obě koncovky.
  • ZdenysM.L.
    Tak sem to rozebral ,ale nepodařilo se mi rozpojit ty sponky na filtru .Jak na to? Na autě je filtr Bosch a já mám nový Fram .Foto přikládám.