rozsviceni vstriku

• Feki
    A mas pravdu Kajo,šel jsem na to blbě...Snímač polohy vackoveho hřídele...mysleny dobře ale popsany blbě..mazu pro fake
  • Feki
    Resp.tenle produkt akorát na coupe:
    http://www.e-cat.cz/p-3757798/sortiment-podle-doda vatele/snimac-faze-bosch.html?cPath=9_196756_14885 3_401490_402029_402030&utm_source=zbozi.cz& ;utm_medium=neplacene
  • Feki
    Já myslel tohle co resej i na italiancars...
    http://www.italiancars.org/fiat/diskuze/index.php? msg_group=4&action=show&id=145505
  • nocarret
    20VT na 16V ano
  • Scoupe
    a na coupe 2,0 16v ne bo 20VT to nenajdu? myslis ze to je tedy timto? opravovat teda ne asi neni ani co vid?
  • nocarret
    Feki sorry ale nemáš pravdu, to co popisuješ je jiný snímač

Scoupe jak je ten VAE co jsi čistil tak hned naproti němu taková plechová pixla, hnaná vejfukovou vačkou je do ní zhora píchlej 3 pin konektor. Nový to ani nesháněj, doporučuju vykuchat a vyměnit vevnitř ten snímač je stejnej jako u Lancie nebo u Tipa
  • Scoupe
    jake problemy se startovanim jako ze to treba trikrat zdechne a musim to chvilku drzet v otackach nez se to udrzi samo?:) jestli jo tak to je jasne ale az ted se pridalo to rozsviceni vstriku...
  • Feki
    Takže se nachází na rozvodech a rovnou se dělaj novy-pro přesnost..Jinak ale s vadnym senzorem fáze by si měl problémy se startovanim..
  • Feki
    Taky jsem měl senzor fáze ale měl jsem poklesy vykonu ve vysokejch otáčkách..Když v těch vysokejch otáčkách sundas na chvilinku nohu z plynu zhasne to?Jinak vlna závada..Rozvody,novej senzor 2000(Bosh),práce od kery ti hromada lidi uteče a za to 8500,-..
  • Scoupe
    karle kde ho najdu?? muze to neco udelat motoru, bude se to nejak zhorsovat? a proc to dela?:D:D diky
  • nocarret
    snímač fáze pokud se to chová takhle
  • Feki
    Ale myslím ze to bude čerpadlo nebo blbě propouští pal.filtr..Kazdopadne na tu dia
  • Scoupe
    no zkusim tu dianostiku, vstriku mam 10 z 20VT cerpadlo taky tak by to snad melo byt v tomhle, uvidime co povi diagnostika...
  • Feki
    Milion vjeci..Rekl bych ze nikdo ti tu se 100%ni jistotou neřekne co to je..Vadnej senzor,zkrat v el.,zaneseni vstriku,pal.čerpadlo,můžeš mít v pr... cokoli od časti naliti benzinu do auta po přeměnu paliva na spaliny..:) Jdi na diagnostiku,každopádně komu zacnou svítit vstriky,začíná průser a nesvitej jen tak..Diagnostika..Toť můj názor a malá zkušenost..
  • Scoupe
    mam dotaz kdyz nalozim coupasu 16VT tak po chvilce se rozsviti kontrolka vstriku auto jede stale stejne pak povolim plynu a zhasnou, cim to je? ze by nestihalo cerpadlo davkovat? ale to by se zase projevilo na vykoneu ne? treba ze by to skubalo nebo ztratilo vykon... diky