BOV NA...

• Feki
    :D tj místo motoru psa,bude běhat a budu mít pohon ala Flinstone..:D a výkon 1pes..:)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    tak dej toho psa pod kapotu a on bude odfukovat místo BOW :-D
  • Feki
    :D hambatejch obrazku mám,ze bych mohl mít snad i problémy..:DDD Njn já toho teď taky nemám nejmíň,furt něco..A ženská chudák teď nějak nad dary nelebedi..:) smůla no,auto je auto..:)
  • Simarik
    máš nějaký hambatý obrázky jo ? jinak si vem tvoje a moje investice, joo to se to mluví když člověk neví co dřív platit :-D
  • Feki
    Asi jj..:D
  • Scoupe
    vim jak na to, porid si trbinu:)
  • Feki
    Protože jsem projížděl net a fakt nikde není nic,zadnej návod proste nic a přijde mi fakt na palici ze by to nikdo nevymyslel..Tak se ptám vás,jestli ste se s něčím nesetkali..Ani tak nejde o chtic něco takovýho na aute mít jako chtic zjistit jestli to někdo vylaboroval..;)
  • Feki
    :DDD safra co jsem řekl?:D nee fakt,jako vás zajimaj hambaty obrazky holek tak mě zajímá tohle..:D
  • Dr.Ravic
    ty vole Fekino ty mě vždycky dostaneš:-)))
  • Feki
    Tyyyve tj mi jasny..:D Ale prave nic takovýho nemyslím..Hey když ma někdo turbo,to se mu to mluvi a muže jezdit bez rádia :D ale my chcem taky..A neříkej mi když tady voe spici pes vydává stejny zvuky ze to nejde..A nemyslim blby pískání ale fakt 90%ni podobnost odfuku..A když se nad tím zamyslis,kdo to ma..nikdo..Jinak je to smosrejme hovadina první třídy,to je jasny..:)
  • Simarik
    podle mě řešíš blbosti, ale když už chceš tuzing tak prodávaj píšťalu do vejfuku asi za 400,-
  • Feki
    Už mě ty turbari štvou,jakej maj famózní zvuk s dobrým BOVem a porat přemýšlím jak něco takovýho udělat na atmo..Ale přijde mi ze je to snad nemožný nebo ze jsem snad jedinej na světe komu to vrtá hlavou..:( A vymyslet něco stylem-dat tam repracek a pouštět ten zvuk nemyslím,myslím něco co by se dalo třeba nasadit na airbox a díky nasavanymu vzduchu by to napodobovalo zvuk..Mi neříkejte ze to někdo někdy nezkusil..Bo nakej návod na netu..Zní to zvláštně a asi je to megakravina ale proste mě to zajímá..