Pager

• Feki
    :D v tomle případe jo no..Garáž bude,ale leda tak přes pul města..:( a stejným míste-na takovým abych aspoň z okna na auto videl..
  • von Raven
    s pistoli nebehas, jen mackas, oni bezi a kdyz to je nahodou do zad tak to bylo rozhodne odrazem
  • _ACE_
    Nejlepší sehnat garáž,nebo aspon neparkovat pravidelně na stejným místě.
  • Feki
    Je lepší proto udělat něco než nic ne?
  • Feki
    Jasny i kdybych tam měl s tou pistoli běžet nahatej tak mi neutece..:D
  • _ACE_
    Mě ukradli radio z auta před barákem asi 3 metry od okna.Rozbili okno a bylo to tak rychle že než sem se probral (bylo to ve dvě ráno)a vykouk z okna nikde nikdo.
  • von Raven
    na zakony se vyser, ty v tehle republice davno neplati, tu plati dobry pravnik pokud neni z Plzne
  • _ACE_
    Tak to aby si spal oblečenej a v botách oni totiž kradou v noci ve dne chrápou
  • von Raven
    jsou i kamery s infra prisvicovanim nebo par infra diod ti to osvetli jak ve dne. krade se ale rozbitim okna takze urcite alarm s cidlem otresu a nejlip i rovnou s pagerem a to je to co sem ti dal odkaz do 2000,- akorat si udelas vypinac na blinkry a sirenu at to neblika a nerve kdyz nechces a pipa ti to jen doma a pak devitku a valis kurwy neprispusobive z okna... sak devitka je na ochranu majetku mezi ostatnima funkcema
  • Feki
    Vidět ho v aute jak mám vykopnuty okynko tak mu třeba prostrilim kolena-ochrana majetku..Vím přehnaný ale proste něco s tím dělat..
  • Feki
    Nj ale kerej blbec ti půjde vykradat auto když tam budeš a nebo budeš tam shovanej kazdou noc celej mesic než zas přijde?:D To by mě zajímalo jak tak kamera funguje..Jinak ten pager-otevře auto-prijde mi signál ale nic neuslysi a jde na to-mám tak minutu a něco abych tam byl a to se štěstím stíhám...Proste aspoň naka šance..A nebo to brutal rozervat to auto no,ale zas přijde zmrd..
  • von Raven
    jn Klaus uz vyznamenani za sluzby vlasti daval, tak musis pockat napresrok :)
  • _ACE_
    Zavřou tak akorát tebe že ubližuješ chudakovi menšině
  • von Raven
    na aukru jsou do 1500,- barevne bezdratove kamery, zapojis na baterku auta, prijimac doma na video a muzes natacet cely den a pak jit nekomu rozkopat tlamu
  • Feki
    Njn ale ta poslední vykradacka i mě tolik nas.ala ze by sme s tím měli něco dělat,podle mě tu ulici děla jeden clovek,asi nakej cikán amatér..A dokud ho nechytnem a nerozkopem nebo nedáme zavřít tak nemuzem klidně spát..-poslední skoda byla subac za 4000,-,autorádio s DVD tak 6000,- a znicenej zámek a vykoply zad.trojuhelnikovy okynko..:( nasere to..Tohle se mi zdalo jako dobrý řešení..
  • von Raven
    a dve sireny, jednu mormalne u motoru a druhou v kabine at tam nevydrzi neco krast
  • _ACE_
    Z vlastní skušenosti vím že než tam doběhneš tak je vykradeno.To už je lepší hlasitej alarm to alespon zloděje znervozní.Ale né moc. www.levnealarmy.cz tam jich maj.
  • von Raven
    do 2 se vlezes a ma vsecko co chces http://www.levnealarmy.cz/eshop/autoalarmy/autoala rm-se560.html
  • Feki
    Jenže budu mít auto na blbym míste,kde 100%ne auto neuslysim a pochybuju ze ty zmrdsky sousedi něco zjistej,pac skorosvagra už tam 2x vykradli,naposled teď o víkendu a samosrejme nikdo nic..A jinak dobrej levnej alarm?
  • _ACE_
    To je fakt lepší koupit alarm
  • von Raven
    urcite by to slo, pac senzory maji tri draty, dva napajeni a ten treti posle plus jak senzor neco zjisti a to plus by mohlo byt plus pageru, jde o to koli mA pusti senzor at to uzivi ten pager, ale jestli pocitas senzor na 700 tak za to mas cely alarm i se senzorama
  • Feki
    A Koukal jsem prodavaj extra senzory-napr. otřesů,tristeni oken,ultrazvuk aj,šlo by tedy napojit na tento senzor plus třeba na osvětlení zároveň?Sen.tristeni skla nebo pohybu vyjde na 700,-cca plus tahle hračka za 750,- to dá docela dobrej alarm za 1500,-...šlo by to?
  • von Raven
    takze dvoudrat co kdyz dostane stavu tak posle signal na pager... hm takze fakt jedine na osvetleni nebo hlidani oteveni dveri ale kdyz nekdo vykopne sklo nebo to naburi tak nic... tudiz nejlip s alarmem dokupy a pripojit na sirenu...spusti alarm, spusti pager
  • _ACE_
    Žádnej senzor nemaj musí ho aktivovat třeba alarm nebo to můžeš zapojit třeba na osvětlení interieru.
  • von Raven
    nevim ale kazdy senzor je napajeny a ma kablik signalu to musi mit i ten, takze jak tam pisou musi merit voltaz a asi funguje i jako otres no a tohle obycejne staci ne i bez alarmu, alarm ti dela to same a jeste hlida navic otevreni dveri a kufru v zakladu, pokud to ma v sobe otres tak ho das citliveji a nahradi alarm, pokud otres nema tak taky netusim co jineho nez napeti v siti by moh delat
  • Feki
    Mám dotaz..Koukám na různý alarmy..Našel jsem různý druhy pageru,nekdo tu o nich mluvil,třeba http://www.vltava2000.cz/gsm-caraudio/GoodsDetail. asp?strGoodsID=se527
    a zajímalo by mě,když teda pracujou samostatne bez alarmu tak jakej maj senzor? Nebo při čem teda spustej?