Alfa 145 boxer

• Innocento
    Marcel to vždycky pěkně vystihne :-) To mi připomíná, že nám na boxeru nechtěli v autorizovanym Alfa servisu vyměnit rozvody, protože neměli dokumentaci nebo co :-)
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    obecně platí že když se servis dělá špatně tak se stav auta zhoršuje exponenciální křivkou. Je jedno jaké auto to je,důležité je co to pak bude stát při pokusu do uvedení do dobrého stavu. Tyhle boxery se sypou jen když se na nich podepíše nějaký vemeno
  • Aljaška
    Bobi tady ti moc lidí asi neporadí. KOukni eventuelně se zeptej tady:
    http://www.squadramoravia.com/diskuze/viewforum.ph p?f=5&sid=0faf2d44bf3d5ff4594e71bd22fa749b
  • bobi
    Osobne sa mi zda, ze ten motor je tak jednoduchy, ze sa tam ani nemoze nic pokazit. dikes
  • Innocento
    Tak, tak. Měli jsme Alfu 33 1.7, měla 1000kg a jela parádně + ten zvukovej projev byl úžasnej i v nižších otáčkách. Na boxeru se nic nesypalo, standartní servis. Taková výměna svíček třeba byla na zlomení ruky, ale na všem je něco.

Jinak, proč by měl bejt boxer poruchovej? Mě to přijde spíš naopak. Třeba s mazánim...
  • Pietro-Scuderia Italia
    U alfy 33 prvni serie,ty 1.3 1.5 a 1.7 jeli moc dobre.1.3 v 80letech mel 90 kone.A moc krasnej zvuk.1.6 neznam.
  • Feki
    Boxer je do Japonců a do Němců,do Itala s tím nevím nevím..:(
  • bobi
    Syky: 2,0 boli uz T.S. Ten mam doma v 156-ke. Mna zaujima ten boxer,lebo s tym nemam absolutne ziadnu skusenost. ale dik :-))
  • bobi
    A budem na to potrebovat chladic(tecie) , tlmic vyfuku, zamok dveri a nejake drobnosti. Takze nejake vrakovisko, alebo spolahliveho cloveka, co by mi to poslal??? dik.
  • bobi
    Je to 1,6 , r.v. 1998(tusim) 145 000 tis km.
  • Syky
    kamos ma 146 to same,ale ve 2.0 a to boxer neni...jinak nevim nevim ...:/
  • bobi
    Priatelka chce auto a nahodou som narazil na tuto alfu. Mate niekto skusenosti s tymto typom motoru (boxer)? nejake klady, nejake slabiny , proste info na co si dat bacha pri kupe. Je to za pekny peniaz a tak nad tym vazne uvazujem. Dikes.