cigarko: promiň za tak trošku spam..
Ostatní: Mám tak trošku dilema... chtěl jsem po kolegovi z klubu zda nemá celý ten panýlek s tím kolečkem na seřizování výšky světel a on že jo, ale on má polohy 0-1-2 a já jen 0-1... myslíte že by to nevadilo... myslím tím jestli bych si nemoh nějak odvařit ty motorky na světlech nebo tím přepnutím do polohy 2 něco na světlech zlomit.... díky
výška světel
-
11:40:31 12.11.2009
-
10:09:25 12.11.2009Bonus mám maximální takže mi nemá co nabíhat,polatek za uložení značek je 100,- místo toho platit pojistku když stejně jezdit nebudu?A auto mám taky kdykoli k dispozici stačí uzavřít pojistku (na netu ihned)a vyzvednout značky.Takže za mne asi tak.
-
04:38:21 12.11.2009ja to vyresil tak, ze coupajs letni celorocne, a felda zimni celorocne :) s feldou stejne chvili trenuju jizdu na snehu a vic jak 110 neprasim :) pres leto s tim obcas krouzi dokola matka a to ty zimaky neojede a kdyz chcu tak jdu zablbnout s letnakama na fiatu ve snehu a neresim poplatek za odlozeni znacky a auto je kdykoliv k dispozici a bonus nabiha, garaze mam udelane dve kdyz jsem zacal uvazovat o dvou autech, takze jen na zimu prohodim auta pac do te druhe musim pokladat drevene najezdy pac tam preskakuju z takove vedlejsi plochy, ale udelal sem si tam i vrata tak je vyjezd zalezitost asi 5minut navic od bezneho
-
22:39:50 8.11.2009no to já bych právě musel mít tu sadu zimních kol nejdřív žejo ;D
-
15:48:47 8.11.2009ja to mam taky na letnich gumach, jen t prohodim se zimnim v garazich a je klid :) neodhlasuju
-
14:19:46 6.11.2009taky bych to rád zazimoval ale lidi po mě chtěj pořád někde vozit... :-D v neděli zase do brna například...
-
09:16:11 5.11.2009von Raven: jo odhlašuju, pojistka je drahá a mám stejně jen letňáky. Nechci někde leštit hroudy sněhu a ledu s tím sniženým podvozkem... Navíc to auto v zimě stejně nikdy nejezdilo, tak proč měnit tradici ;D
-
15:00:55 4.11.2009Elkar tak ses trefil, oni maji pristroj co vidi tu rovinu i to zkoseni a asi ses vesel do normy
ACE postup sem napsal, jinak musis otevrit postelovat a zavrit ale nemusis zabouchnout jen polozit pokud nemas krivou kapotu, pak ale jak je pootevrena tak si to dej na te zdi tak o par cm vys ale staci tak o 5cm no a nakonec to zabouchni a zkontroluj jestli leva a prava rovina na sebe navazujou a nemas jednu vys, to bys doladil tim sestihranem na motorku -
15:00:39 4.11.2009Koukám, dnes má coupé už kdejaká socka :-)
-
14:57:44 4.11.2009Zajímalo by mně jak to nastavujete,otevřít kapotu-pootočit-zavřít ...?Taky je potřebuju seřídit.Jinak taky jsem už odhlásil a uložil Coupe do garáže,a přes zimu se bude vylepšovat.
-
14:57:06 4.11.2009von Raven: mě na technický řekli, že je to v pohodě i když jsem si to tak složitě nešteloval :-D
-
14:52:27 4.11.2009odhlasujes? ja to nechavam na znackach, nabiha bonus a muzu vyjet kdy chcu..
-
11:02:57 4.11.2009jo díky moc, jak budu o víkendu doma tak na to kouknu. Auto stejně pujde přes zimu odhlásit a do garáže tak budu mít spoustu času :)) díky moc za rady, kdyby něco ještě nebylo jasný tak se zeptám.
-
05:35:13 4.11.2009jj na motorku je zespoda bily sestihran a otocis s nim i prstama, ale to po milimetrech, jinak vpravo-vlevo je delsi sroub na sroubovak v zadni casti cerneho plastu zezadu
steluj to tak ze se postavis na rovnou plochu asi 10-15m od ni kolmo a svit na zed pred sebou. od auta si nakresli dve cary od leveho a praveho boku az ke zdi, u te zdi by mely byt stejde siroko od sebe jako mas od sebe svetla. pak si najdi stred mezi tim a tam si nalad vodorovne caru do jake vysky to chces. svetla tvori rovnou caru a trojuhelnik vpravo. tak leve das rovnou carou na svoji caru a jeho trojuhelnik pujde od toho stredu doprava a prave rovnu carou od stredu dal a jeho trojuhelnik od praveho konce doprava... kapisto?
cim vys tim lip, cim vylestenejsi zevnitr tim lip, a cim vic xennu nekomu do tlamy naproti tim min osilni on tebe.. holt sedime o neco niz a mi do pysku sviti kazdy, tak at si taky kazdy uzije jako ja -
12:44:25 3.11.2009na 6 (šestku) klíček to tam je. rozsah je asi 10 otáček a od spodní polohy to je asi 6 - 7 otáček, aby to by,o ok
-
22:55:14 2.11.2009je to tam, přímo na motorku naklánění je takový plastový šroub (klobouček) tím se to dolaďuje....
-
22:37:38 2.11.2009zdravím, kde seřídím výšku předních světel? Mimo to kolečko u volantu...svítí mi to hrozně dolů a v noci je to dost nepříjemné. Myslím že by se to mělo někde dát seřídit i mechanicky přímo na světle, jen sem tam nic takového nenašel /: