svieti vstrekovanie

• von Raven
    Jan Paukovic u "si" prijde taky "Y" a "s tym" je to vic po ostravky :D neber to osobne, mi zas vynechavaji pismenka z horni rady :D
  • Jan Paukovic20VT
    Skontroluj si termostat vym vypada to blbe ale ver my ma to stim dost spolecnyho.
  • miro20vt
    cau Jan mne torobelo teplotne cidlo na kvapalinu vymenil som ho a je pokoj,oprava v hodnote 8€
  • Coupe73
    mě to dělala lamda sonda
  • von Raven
    vcil v -20? =D nebo furt? zkusal si i vymenit benzin?
  • Lenoš20VTLE
    tak vidíš
  • miro20vt
    tak som to presiel a uspesne bolo to v spoji hadic uz to slape ako ma (:
  • miro20vt
    tak to mas pravdu to aby som rozobral vsetky hadice a skontroloval jednu po druhej
  • Lenoš20VTLE
    no jestli tam je malá díra,tak to nepoznáš
  • miro20vt
    budik nemam ale keby turbo netlacelo tak byto ani neslo
  • Lenoš20VTLE
    tam máš budík,že víš že tlačí dobře
  • miro20vt
    turbo tlaci dobre dieru na hadici som nenasiel zatial tak uvidime ci sa najde
  • Lenoš20VTLE
    nebo tam je díra,přejdi všechny hadice a sponky
  • von Raven
    nebo turbo netlaci
  • Carlos 20vt
    Vaha vzduchu KO
  • miro20vt
    diagnostika vyhodila chybu slaby plniaci tlak vzduchu ist ide ale na p... a ked ma ist nech ide ako ma
  • von Raven
    jede? jede, tak co resis? :D nekdo tam ani nema zarovku tak ten problem neresi :D
  • Feki
    Jako Jozef...!
  • Jozef16VT
    V prvom rade chod na diagnostiku, môže to byť len čidlo, váha vzduchu a pod. To že svieti kontrolka "vstrekovač" neznamená automaticky problém so vstrekovaním. Takže diagnostika a podľa nej uvidíš čo ďalej.
  • miro20vt
    este neviem ale dufam ze to nebude nejak narocne uvidime
  • Elkar
    jak moc dobrej pristup je k tomu vstrikovani?
  • miro20vt
    diky za radu skusim visistit tie vstreky a vymenim ten filter a uvidime
  • Scoupe
    nedosel ti v posledni dobe benzin ze by se ti pridrelo cerpadlo? nebo zasrane vstriky asi toto a preventivne vymenit palivovej filtr..
  • miro20vt
    nazdar lidi chcem sa opitat pocas jazdy mi zacne svietit vstrekovanie a od 1500 do 2000otc mi vinehava motor striela do sania a po dlhsej jazde zacne drzat vysoky volnobeh az do 4000otc mal niekto takyto problem poratte prosim